Siirry sisältöön
(Työ)hyvinvointi – uusiutuva luonnonvara

(Työ)hyvinvointi – uusiutuva luonnonvara

Tiistai 26.9. klo 9-11
Webinaari

Mietityttävätkö työhyvinvoinnin kysymykset? Onko pöydälläsi jokin haastava työkykykeissi? Tuntuuko siltä, että kyseessä on ikuisuusteema? Tässä koulutuksessa voimme yhdessä jakaa parhaita käytäntöjä ja saada uusia näkökulmia työhyvinvoinnin kysymyksiin.

Tavoite

Koulutuksessa käymme läpi työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä niin yksilön kuin yhteisönkin näkökulmasta. Tavoitteena on, että osallistujat jakavat ja saavat vinkkejä, joiden avulla he voivat löytää uusia keinoja tukea hyvää työhyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi myös sitä, mitä tehdä, jos työkyky on vaarassa.

Koulutuksen työtapa on keskusteleva ja osallistujien toivotaan olevan aktiivisesti keskustelussa mukana.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu lähijohtajille, HR-tehtävissä oleville ja kaikille työkyky- ja työhyvinvointiasioista kiinnostuneille.

Vaativuustaso

Taso 2: Edistynyt taso – Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidonkehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

(Työ)hyvinvointi – uusiutuva luonnonvara

  • Työhyvinvointi on sekä yksilön että yhteisön vastuulla
  • Holistinen ja systeeminen näkökulma hyvinvointiin
  • Työkyvyn menettämisen uhka – onko mitään tehtävissä?

Kouluttaja Kirsi Valto

Koulutuksessamme aiheeseen sinut perehdyttää Kirsi Valto (KM), joka on pitkänlinjan henkilöstön kehittäjä ja henkilöstöjohtamisen ammattilainen. Nykyisin hän toimii työyhteisöjen valmentajana, työnohjaajana ja coachina. Hänen asiakkainaan on sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioita. Johtamisen kehittäminen ja HR:n tukeminen on erityisen lähellä Kirsin sydäntä.

Koulutuksen järjestäjä: Eduhouse

Avainsanat: työhyvinvointi, työkyky, työyhteisö, johtaminen

Ilmoittaudu viimeistään 21.9.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!