Siirry sisältöön
Työhyvinvoinnin johtaminen

Työhyvinvoinnin johtaminen 

Perjantaina 3.11.2023 klo 9–9.50, verkko

Esihenkilöt ovat avainasemassa työhyvinvoinnin edistämisessä. Henkilöstön hyvinvointi ja tuottavuus paranevat, kun työhyvinvointijohtamiseen kiinnitetään työyhteisössä huomiota. Mitä haastavammat olosuhteet ja suhdanteet, sitä tärkeämpää, että johtamiseen kiinnitetään huomiota. Työhyvinvoinnin johtaminen -koulutus on johdanto siihen, miten työhyvinvointiin voi kiinnittää huomiota koko organisaation tasolla. 

Koulutus on suunnattu erityisesti esihenkilö- ja johtotehtävissä oleville ykalaisille. Tervetulleita ovat myös muut työyhteisöjohtamisen teemoista kiinnostuneet. YKA järjestää koulutuksen yhteistyössä ammattiliitto Loimun kanssa.  

Koulutuksen jälkeen  

  • sinulla on tutkimuksiin pohjaavaa tietoa siitä, miksi työhyvinvoinnin johtamiseen kannattaa työpaikalla panostaa 

  • ymmärrät, miksi työhyvinvointi on joukkuelaji 

  • osaat tunnistaa riskejä ja tunnet keinoja tukea alaistesi hyvinvointia työn arjessa. 

 

Aika  

Perjantaina 3.11.2023 klo 9–9.50 

 

Paikka  

Zoom  

 

Kenelle 

Maksuton koulutus YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-verkkoasioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä koulutus ja  ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 

 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumisaika 13.6.2023 klo 09:00 – 31.10.2023 klo 21:00. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  

 

Kouluttaja 

Liisa Puskala, valokuva.

Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija ja psykologi Liisa Puskala. Liisa on kokenut johtamisvalmentaja, jonka mielestä jokainen päätös on työhyvinvointipäätös. Liisa on valmentanut satoja esihenkilöitä eri toimialoilla.  


Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi