Tutkittua tietoa elintarvikkeista

Tutkittua tietoa elintarvikkeista -seminaari Jokioisissa 29.3.2017

 

Aika:      keskiviikko 29.3.2017 klo 8:30–12
Paikka:  Jokioisten Tietotalo, Humppilantie 9, Jokioinen (kartalla).
 
Innovatiivinen, huippututkimukseen perustuva ruoantuotanto luo alalle kasvunpaikkoja sekä tarjoaa elämyksiä ja nautintoa ruoan ystäville. Tutkimus tuo tuttuihinkin raaka-aineisiin uutta twistiä ja raivaa tietä suomalaisiin ruokapöytiin vielä kuulumattomille uutuuksille.
 
Toivotamme kaikki ruoasta ja ruokatutkimuksesta kiinnostuneet tervetulleeksi Tutkittua tietoa elintarvikkeista -seminaarin kuulemaan Luonnonvarakeskuksen (Luke) ajankohtaista tutkimustietoa elintarvikkeista ja tapaamaan tutkijoita.
 
Ohjelma:
 
8:30–9:15
  • Kahvi ja tutustuminen Luken elintarviketutkimukseen
9:15–12:00
  • Tervetuloa Tietotaloon – asiakaspäällikkö, tutkija Erkki Vasara
  • Innovatiivinen elintarvikeketju johtava tutkija Anne Pihlanto
  • Uudet proteiinilähteet – hyönteiset elintarvikeketjussa tutkija Maarit Mäki
  • Kaura ja muinaisviljabuumi tutkija Veli Hietaniemi / tutkija Juha-Matti Pihlava
  • Papuporinat, härkäpapu erikoistutkija Eila Järvenpää
  • MaitoInno – maidontuotannon vaikutukset koostumukseen erikoistutkija Tuomo Tupasela
Mahdollisuus tutustua Jokioisten tuotekehityshalliin ja ruokailla omakustanteisesti Tietotalossa.
 
Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!
 

 

Lisätietoja:

Erkki Vasara
asiakaspäällikkö, tutkija
Luonnonvarakeskus (Luke)
p. 0400 699 209
 
Seminaarin järjestäjä:
Luonnonvarakeskuksen Innoruoka-projekti, joka on osa Kasvua Hämeessä -ohjelmaa.

Projektia rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020.