Siirry sisältöön
Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus

Huom! Howspacen versiouudistusten takia YKAn verkkovalmennuksissa huoltotauko 24.–26.6.2024.

Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus

Tiedätkö, mitä osaat ja miten kerrot siitä muille? YKAn suosittu verkkovalmennus antaa sinulle siihen runsaasti työkaluja! Osallistu valmennukseen joustavasti oman aikataulusi mukaan.
 

Sisältö

Valmennuksen aikana opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Ohjelman coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi valmennuksen päätyttyäkin.
 
Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. 
 
Valmennus muodostuu viidestä eri osasta. Voit tehdä ne haluamassasi järjestyksessä ja aikataulussa. Suosittelemme kuitenkin tekemään ne tässä esitetyssä järjestyksessä, koska kukin osio tukee seuraavia.
 
  1. Mitä osaaminen on?
  2. Katse tulevaisuuteen
  3. Muiden tunnistama osaaminen
  4. Osaamisen sanoittaminen
  5. Osaaminen käytäntöön!
 

Milloin

Voit tehdä sen koska vain sinulle sopii! Verkkovalmennus on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiilisti.
 

Kenelle

Verkkovalmennus on maksuton. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus).
 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi!
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä tai sivun yläosasta.

Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​
 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi