Siirry sisältöön
Tunneäly myyntityössä | Mikko Parikka - tervetuloa webinaariin!
Kohtaamalla itsesi oikein, osaat kohdata myös asiakkaasi oikein
 
Tulevaisuuden työelämätaidoista puhuttaessa nousevat vahvasti esille vuorovaikutustaidot, empatia ja tunneäly – läpi organisaation. Tunneälyn kehittäminen kuuluu siis syystäkin liiketoiminnan suorituskyvyn ytimeen.
 
Myyntiä rakastava Mikko Parikka tulee vetämään meille suositun Tunneäly myyntityössä -valmennuksen 21.5. kello 9–11. Valmennus järjestetään webinaarina. Mikko auttaa sinua pääsemään eroon huippusuoritusta jarruttavista peloista ja ymmärtämään paremmin ostamisen psykologiaa.
 
Kaksituntisemme aikana käymme läpi seuraavia asioita:
👉 tunnetaidot – mitä ja miksi?
👉 miten tunteet ja asenteet vaikuttavat menestymiseen myyntityössä?
👉 miten voin ymmärtää asiakasta paremmin tässä muuttuneessa tilanteessa?
 
Tunnetaito-valmentajana korkeaa arvostusta nauttivan Mikko Parikan intohimona on pureutua työyhteisöjen tunne- ja asenneperäisiin myynnin oikosulkuihin. Mikon valmennuksissa raivataan tilaa uuden oppimiselle ja muutetaan ihmisten ajattelua täytyy-asennosta haluan-ajatteluksi. Tunneäly-valmennukset eivät ole vain pehmeää lätinää, vaan hyvin tavoitteellista itsensä ja sitä kautta koko tiimin kehittämistä tuottavien tunteiden avulla.
 
Nimestään huolimatta tämä koulutus sopii myynnin tekijöiden lisäksi erinomaisesti myös markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa toimiville, koska erinomainen asiakaskokemus muodostuu kaikkien osien yhteistyön summasta. 1+1+1 on enemmän kuin 3.
 

 

Mistä tämä ajatus lähti?

Vaihdoimme Mikon kanssa ajatuksia alallamme työskentelevien tilanteesta ja tunnelmista. Pohdimme, että moni kokee ainakin ajoittain epävarmuutta koronamyllerryksen jälkeen. Koulutuksiimme osallistumalla ja oman alasi verkostoihin hakeutumalla on sinulla mahdollisuus saada itsellesi uutta virtaa ja kaipaamaasi vertaistukea.

Tämän ajatustenpyörittelyn seurauksena Mikko päätti tarjota tämän koulutuksen pro bonona MMA:lle – rakkaudesta lajiin 💜   
 
Tartumme ilomielin ja kiitollisena tähän mahdollisuuteen. Tämän koulutuksen tavoitteena on tuulettaa lempeästi ajatuksiasi, sytyttää oivalluksia sekä ruokkia motivaatiotasi. Minä toimin webinaarin moderaattorina ja haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan! Ilmoittaudu heti, ettei unohdu 😍
 
Mari Niemi | MMA