Siirry sisältöön
Tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin resepti - alustus valmennukseen

Tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin resepti - alustus valmennukseen    

Torstai 27.1.2022 klo 10−11
Webinaari 

Mitä on vaikuttajamarkkinointi, miksi sitä kannattaa tehdä ja miten?

Tuloksellinen vaikuttajamarkkinointi on enemmänkin kuin yksittäiset somepostaukset. Tässä PING Akatemian alustuswebinaarissa opit vaikuttajamarkkinoinnin ja sen, kuinka voit hyödyntää vaikuttajayhteistyön monet eri mahdollisuudet osana yrityksen markkinointiviestinnän suunnitelmaa.

Webinaarissa saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä vaikuttajamarkkinointi on ja miksi se on niin tuloksellista?
  • Miten vaikuttajayhteistyöllä lisäät aidosti liiketoimintaa?
  • Miten rakennat toimivan vaikuttajamarkkinoinnin suunnitelman ja roadmapin?
  • Mitä vaikuttajamarkkinoinnin monikanavaisuus merkitsee?

Kenelle?

Koulutuksesta hyötyvät eniten markkinointiviestinnän ja viestinnän johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivat sekä yrityksen, järjestön tai julkisen sektorin organisaation sosiaalisen median monipuolisesta hyödyntämisestä kiinnostuneet ammattilaiset. Koulutus tarjoaa oppeja ja oivalluksia kaikille lähtötasosta riippumatta.

Webinaari on itsenäinen alustus PING Akatemian neljän etävalmennuksen sarjaan keväällä 2022, joista ensimmäinen on 3.2.2022. Katso lisää: pinghelsinki.fi/palvelut#Valmennukset

 


 

Koulutuksen järjestää Marketing Finland. Marketing Finlandin jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen PING Akatemian kevään 2022 vaikuttajamarkkinointi-sarjasta PINGkaveri22-koodilla.

Kouluttajat: Tiina Ruusinen ja Anni Maaninka
 

Ilmoittaudu viimeistään 26.1.2022 klo 12.00

Saat ennen koulutusta sähköpostiisi linkin, jolla pääset rekisteröitymään ja liittymään webinaariin. Huomioithan, että tapahtuman osallistumislinkki on henkilökohtainen. 

Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!