Tulevaisuuden kestävät ruokaratkaisut -tulevaisuustyöpaja ja seminaari

Tervetuloa

Tulevaisuuden kestävät ruokaratkaisut –tulevaisuustyöpajaan ja seminaariin 29.9.2017 klo 9:00–16:00

Paikka Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki

 

Kahvitarjoilu klo 9:00 (alkaen) 

 

 

ScenoProt- hankkeen tulevaisuustyöpaja  klo 9:30–11:30
Tulevaisuuden ruokatori, esittelyä ja makupaloja klo 11:30–12:30
Tulevaisuuden kestävät ruokaratkaisut -seminaari klo 12:30–16:00
Ilmoittautumiset 19.9.2017 mennessä. Huomioithan erilliset ilmoittautumislinkit.


ScenoProt- hankkeen tulevaisuustyöpaja, Sali Tervapääsky, 8. krs. Ilmoittautuminen tästä linkistä

Scenoprot - hankkeen tavoitteena on harppaus valkuaisomavaraisuudessa vuoteen 2030 mennessä. Tule mukaan tulevaisuustyöpajaan tarkastelemaan mm. skenaarioiden toteutumista eri näkökulmista. 

    
projektin sivu

 

Työpajan jälkeen olet tervetullut tutustumaan Tulevaisuuden ruokatoriin ja Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen hankkeiden yhteisseminaariin Tulevaisuuden kestävät ruokaratkaisut. Seminaari järjestetään yhteistyössä Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun kanssa.

Seminaari tuo yhteen viimeisimmän tutkimuksen ja tiedon loppukäyttäjät kattaen ruoan elinkaaren ja sen vaikutukset tuotannosta lautaselle. Etsimme vastauksia kysymyksiin, kuinka taata Suomen ruokaturva muuttuvassa maailmassa? Mitä, missä ja miten ruokaa tuotetaan tulevaisuuden Suomessa? Millaiset ruokavalinnat tukevat terveyttä ja kestävää kehitystä? Miten vaikutetaan ihmisten ruokavalioon? Kuulemme STN-hankkeiden alustuksia sekä eri alojen asiantuntijoiden kommentteja. Seminaarin ohjelma sekä ilmoittautuminen tästä linkistä