Siirry sisältöön
Toimivia työkaluja esimiehen henkiseen työkalupakkiin

Perutaan/Toimivia työkaluja esimiehen henkiseen työkalupakkiin  

Valitettavasti joudumme perumaan koulutuksen osanottajien vähäisen määrän vuoksi.

Keskiviikko 6.5. klo 9−12
Webinaari


Jumittaako ajatus? Stressaako arki? Huolestuttaako huominen?

Työssä ja elämässä esiintyy monia haasteita, oli sitten kyseessä niin sanottu normaalitilanne tai erityistilanne. Juuri erityistilanteessa oma henkinen kantti mitataan. Miten siis hillitä ja hallita sekä johtaa entistä paremmin omaa mieltään, kun ympärillä kohisee ja ajatusten pitää pysyä koossa samoin kuin toimintakyky hyvänä?

Kenelle

Tämä etätyöpaja on tarkoitettu kaikille esimiestehtävissä toimiville tai esimiehiksi aikoville, jotka haluavat lisää toimivia työkaluja oman mielen entistä parempaan hallintaan ja johtamiseen. Tämä etätyöpaja on siis sinulle, kun haluat pysähtyä hetkeksi itsesi äärelle ja haastaa omia ajatuksiasi sekä toimintaasi esimiestyössä!

Kyseessä on usein pienet asiat, joilla kuitenkin on valtava vipuvoima oman henkisen tasapainon hallinnassa ja ylläpitämisessä.

Sisällöstä

Koulutuksessa käärimme hihat ja ryhdymme tuumasta toimeen! Lyhyiden alustusten, avoimen keskustelun sekä ajatusten ja kokemusten vaihdon avulla pureudumme oman mielen toimintaan niin henkilökohtaisen pohdiskelun kuin pienryhmätyöskentelyn avulla.

Palautettava ennakkotehtävä 

Lähetämme ennakkotehtävän 30.4. sähköpostiisi, palauta se viimeistään 5.5. kouluttajalle. Ennakkotehtävässä on kysymyksiä ja arviointia nykytilanteestasi ja etätyöpajan toiveistasi.

Avaus

  • etätyöpajan tavoitteet ja periaatteet sekä ennakkotehtävän purku ja alkukeskustelu

Vinkkejä ja ideoita erilaisiin haasteellisiin tilanteisiin

  • Mitä voit tehdä, kun huomaat olevasi tiukassa tilanteessa ja päässä pauhaa kuin valtameri?
  • Miten saat etäisyyttä asioihin, jotta voit käsitellä niitä henkisesti neutraalilla maaperällä?
  • Miten löydät uusia tarkastelunäkökulmia asioihin ja tilanteisiin?

Kootaan ajatukset ja ideat jatkoon

Etätyöpajan jälkeen sinulla on muutama hyvä ja nopea keino oman mielen tasaamiseen. Niitä voit käyttää päivittäin ja aina tarpeen tullen.
 

Työpajan vetää SelinSelin® -valmentaja ja Business Coach Erica Selin.
 
Lisätietoja: www.selinselin.fi
 

Koulutus toteutetaan Zoom-alustalla. Varmistathan, että sinulla on käytössä Zoom-työskentelyä varten tarvittava nettiyhteys, kamera, mikrofoni sekä kuulokkeet.  

 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!