Siirry sisältöön
Tohtorina yliopiston ulkopuolella -urailta 19.9.2024

Tohtorina yliopiston ulkopuolella -urailta

19.9.2024 klo 1819, Zoom
 

Kuvaus 

Oletko tohtoritutkinnon suorittanut ja pohdit vaihtoehtojasi työurallesi? Vai harkitsetko vasta jatko-opintoja mutta sinua pohdituttaa, mitä mahdollisuuksia tutkinto avaa? Moni tohtorikoulutuksen suorittanut työskentelee yliopiston ulkopuolella.

YKA järjestää yhteistyössä ammattiliitto Loimun ja Tohtoriverkoston kanssa syksyllä kolme urailtaa (19.9.2024, 3.10.2024 ja 7.11.2024), joiden tavoitteena on avartaa tohtoritutkinnon suorittaneiden mahdollisuuksia työelämässä. Lisäksi tutustutaan tutkinnon tuomiin etuihin ja työelämätaitoihin, joista on hyötyä työmarkkinoilla. Marraskuun urailta on englanninkielinen.  

Tule kuulemaan tohtorien moninaisista urapoluista yhteiskunta-alan ja luonnontieteiden alalta! Tilaisuudet ovat vuoropuhelumaisia ja voit myös esittää puhujille kysymyksiä. 

Huom! Jokaiseen urailtaan on erillnen ilmoittautuminen. Löydät linkit muiden urailtojen ilmoittautumislomakkeisiin YKAn tapahtumakalenterista ja sivun alareunasta.

Aika 

19.9.2024 klo 18–19

Paikka 

Zoom Meetings 

Vieraanamme 19.9.2024

VTT Vesa-Matti Lahti ja FT Elina Eskelä. Haastattelijana toimii ykalaisten uravalmentaja Anu Kaasalainen.  
 
VTT Vesa-Matti Lahti työskentelee johtavana asiantuntijana Sitran ennakointitiimissä. Hän on tehnyt väitöskirjansa ympäristösosiologian alalta. Ennen Sitraa hän on työskennellyt mm. Euroopan komission tutkimuspääosastossa, Suomen Akatemiassa ja toimittajana. Lisäksi hän on kirjoittanut ja/tai toimittanut useita tietokirjoja. 

FT Elina Eskelä on väitellyt kaupunkimaantieteestä 2015, minkä jälkeen hän on työskennellyt erilaisten kaupunkikehittämisprojektien parissa sekä Helsingin että Vantaan kaupungilla. Tällä hetkellä Eskelä työskentelee suunnittelupäällikkönä Helsingin kaupungilla kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla. 

Ilmoittautuminen 

19.9.2024 klo 18 mennessä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  Tapahtuma on maksuton YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus). Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi!

Haluatko ilmoittautua myös muihin urailtoihin? Löydät ilmoittautumislomakkeet alta: 

Lisätietoja

Meri Tennilä, osaamispalveluiden asiantuntija, koulutukset@yka.fi