Siirry sisältöön
TikTokilla energiaa markkinointiin

TikTokilla energiaa markkinointiin

Torstai 19.9. klo 10−11
Webinaari 

TikTok mullistaa parhaillaan digimarkkinointia. Sitä käyttää lähes 2 miljoonaa suomalaista keskimäärin 100 minuuttia päivässä ja se tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia myyntiin ja näkyvyyteen. Alusta on vuodesta 2020 eteenpäin ylivoimaisesti maailman ladatuin sovellus ja räjähdysmäinen kasvu luo kaiken kokoisille yrityksille hienoja mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa kustannustehokkaasti.

Webinaarissa saat tietoa käytännönläheisesti TikTokin mahdollisuuksista liiketoiminnalle sekä siitä, kuinka lyhytvideot uudistavat tällä hetkellä markkinointia voimakkaasti.

Kouluttajamme

Webinaarin saapuvat pitämään Fiid Oy:stä Toni Konsti ja Victor Planson. Fiid on Suomen johtava TikTok-markkinointitoimisto, jonka liiketoiminta rakentuu vain TikTokin ympärille.

Victor Planson, sisältöjohtaja
Victor toimii Suomen johtavan Tiktok-markkinointitoimiston Fiid Oy:n sisältöjohtajana ja on myös yksi sen perustajista.

Toni Konsti,  Business Advisor, TikTok Strategist
Toni toimii Suomen johtavan TikTok-markkinointitoimisto Fiid Oyn koulutusjohtajana.

Victor ja Toni toimivat työssään myös TikTok-strategisteina.


Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 16.9. 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.