Siirry sisältöön
Tietoinen kävely - Löydä rauha kiireen keskeltä -kävelywebinaari 

Tietoinen kävely - Löydä rauha kiireen keskeltä -kävelywebinaari 

Perjantaina 15.3.2024 12.30–13.00

Kuvaus 

Elämme poikkeuksellisen epävarmoja aikoja. Keskittymiskykymme on kovilla. Kiire ja stressin oireet, kuten yli- tai alivireys, selkävaivat, unettomuus tai ahdistus vaivaavat monia. 

Mindfulness suomennetaan usein sanoin 'hyväksyvä tietoinen läsnäolo' tai ' tietoisuustaidot'. On siis kyse taidosta, jota voi harjoitella ja kehittää. Harjoitukset ovat työkalu, joita toistamalla arkemme ja elämämme voi muuttua.  Kadonnut keskittymiskyky on mahdollista palauttaa ja kiirentuntu selättää.  Hyväksyvästä asenteesta on myös paljon iloa ja hyötyä elämän matkalla. 

Työyhteisöissä mindfulness voi toimia keskittymisen ja palautumisen apuna ja vahvistaa yhteistyötä ja - henkeä. Yhteys muihin alkaa aina itsestä. Kun olemme yhteydessä kehoomme, olemme läsnä tässä hetkessä.  Mindfulness auttaa meitä huomaamaan mitä meissä ja ympärillämme tapahtuu.  

Tutustumme koulutuksessa mindfulnessin periaatteisiin ja teemme yhdessä tietoisen kävelyn harjoituksen. Webinaari on toteutukseltaan sellainen, että voit lähteä päiväkävelylle sitä kuunnellen.  
 
Muista ladata ennen webinaaria puhelimeesi Zoomin mobiilisovellus. 

Aika 

Perjantaina 15.3.2024 12.30–13.00 

 

Paikka 

Zoom 

 

Kouluttaja 

Hanna Vesalainen, mindfulness-ohjaaja, kognitiivinen lyhytterapeutti, kehoterapeutti www.pause.fi 
Hanna Vesalainen, valokuva.

Kenelle 

Maksuton verkkovalmennus YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi

 

Ilmoittautuminen 

14.3.2024 klo 21:00 mennessä sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  

  

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi