Siirry sisältöön
The Happy Worker -dokumentti-ilta ykalaisille

TAPAHTUMA PERUUTETTU!

The Happy Worker -dokumentti-ilta ykalaisille

Torstaina 8.6.2023, klo 17–19.30, Ykan toimistolla 

Dokumentaristi John Websterin The Happy Worker –dokumentti (Suomi 2022, Yellow Film & TV) pureutuu nykyajan toimistotyöläisten arkeen. Dokumentissa pohditaan, miksi niin monella on jaksaminen koetuksella, vaikka tekisikin merkityksellistä ja omaa kutsumustyötään. Työuupumuksesta on tullut nykyajan työelämän vitsaus. Dokumenttia on kuvattu useissa eri maissa kuten Hollannissa ja Koreassa. Globaalissa maailmantaloudessa toimistotyössä on nähtävissä yhtäläisyyksiä mantereesta riippumatta.   

Tule katsomaan dokumentti yhdessä muiden ykalaisten kanssa ja sen jälkeen keskustelemaan aiheesta: Miten dokumentti resonoi oman kokemuksemme kanssa? Miten voimme vaikuttaa siihen, että työelämän suunta jatkossa muuttuu? 
Keskustelua fasilitoi Päivi Saatsi, työvalmennus Futuurista. 

Dokumentin kieli on englanti, tilaisuudessa tekstitys suomeksi. Ellet pääse mukaan tilaisuuteen, löydät dokumentin Yle-areenasta! YKAlla on tuotantoyhtiön lupa dokumentin esittämiseen yksityistilaisuudessa. 

Aika 

Torstaina 8.6.2023 klo 17–19.30. (josta dokumentin kesto 1h 19 min). 

Paikka 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry, Mikonkatu 8 A, 9. kerros, 00100 Helsinki. 

Kenelle 

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista  (myös mobiilikirjautumismahdollisuus). 

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 
 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 5.6.2023 klo 21. Huom, toimi nopeasti. Tilaisuudessa on rajattu osallistujamäärä.  
Ilmoittautumiset sivun yläreunasta tai tästä linkistä. 
 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä
koulutukset@yka.fi