Siirry sisältöön
Tekoälypotpuri

Tekoälypotpuri – nappaa parhaat tekoälysovellukset ja niiden hyödyt työpöydällesi! 

Keskiviikko 9.10. klo 9–11
Webinaari

Tämän koulutuksen jälkeen työkalupakissasi on monipuolinen setti luovan tekoälyn sovelluksia!
 
Koulutuksessa näet käytännössä, mihin kaikkeen luova tekoäly taipuu jo nyt. Kouluttaja tutustuttaa osallistujat useisiin eri sovelluksiin ja niiden ominaisuuksiin ja näyttää käytännössä, miten sovelluksia käytetään. Näet myös, miten työnkulkuja voi rakentaa usean tekoälysovelluksen välillä. Lisäksi saat käsityksen siitä, mitä hyödyllisiä sovelluksia verkosta löytyy. 

Koulutuksessa tutustutaan seuraaviin teemoihin:
  • Videon luominen tekoälyavusteisesti
  • Avatar-hahmon luominen
  • Tekoälykäs kuvan muokkaaminen (Canva, maksulliset ominaisuudet)
  • Tekstin luominen
  • Suunnittelu ja sparraaminen tekoälyn kanssa
  • Kuvien luominen tekoälyllä.

Tehosta työtäsi, vapauta luovuutesi ja ota tekoälystä itsellesi uusi työkaveri!
 

Kouluttajamme

Pinja Valkonen yhdistää syvällisen asiantuntemuksen ja käytännönläheisen otteen tekoälyyn ja viestintään. Pinjalla on monipuolinen ura sisällöntuottajana ja viestinnän datalähtöisenä kehittäjänä, digivelhona, muutosmoottorina ja tekoälyasiantuntijana. Hän toimii täysiaikaisena yrittäjänä, konsulttina ja kouluttajana omassa yrityksessään.
 
Puhujana Pinjaa on kehuttu innostavaksi, selkeäksi, käytännönläheiseksi ja hauskaksi. Hän tarjoaa kuulijoille konkreettisia työkaluja ja tietoa, joiden ansiosta työt sujuvat entistä helpommin ja tulokset ovat entistä vaikuttavampia.

 

 

Koulutuksemme on ilmainen MMA:n jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Tule mukaan omiesi joukkoon!
 

Ilmoittaudu koulutukseen »

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.