Siirry sisältöön
Tekoäly viestijän työssä – ChatGPT ja luovat työkalut

Tekoäly viestijän työssä – ChatGPT ja luovat työkalut

Keskiviikko 24.1. klo 10−11.30
Webinaari 

Tule oppimaan, miten käytät ChatGPT:tä ja muita luovan tekoälyn työkaluja työsi tukena!

Tässä webinaarissa keskitymme tekoälyn käyttöön viestintätyön tukena. Koulutus sopii parhaiten viestinnän ammattilaisille, asiantuntijoille ja heille, jotka tekevät viestintää oman työnsä ohessa. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Tutkimme luovan tekoälyn ja erilaisten työkalujen nykytilannetta ja opimme, miten voimme hyödyntää erilaisia työkaluja tehokkaasti työssämme. Tarkastelemme tekoälyä viestijän arjessa mahdollisuuksien, käytännön hyödyntämisen, haasteiden ja myös etiikan kautta.

Koulutuksessa perehdytään tekstipohjaisiin keskustelevan tekoälyn työkaluihin. Saat esimerkkejä muun muassa ChatGPT:stä sekä Bingin ja Google Bardin maksuttomista työkaluista. Osallistujana saat myös vinkkejä kehotteiden perustason laatimiseen, ja voit halutessasi kokeilla valitsemiasi työkaluja webinaarin aikana tai sen jälkeen. Voit osallistua koulutukseen vaikka et olisi vielä käyttänyt näitä työkaluja aikaisemmin, eikä niiden käyttöä edellytetä webinaarin aikana.

Koulutus auttaa sinua ymmärtämään, mistä tekoälykeskustelussa on kyse, mitä viestintää tekevien henkilöiden olisi aiheesta hyvä tietää ja millaisilla askelilla tekoälyn voisi itse ottaa käyttöön. Webinaarissa käymme läpi myös sitä, miten organisaatioissa aiheeseen olisi syytä valmistautua ja mitkä ovat tekoälyä koskevat ajankohtaiset säädökset.

Koulutuksen sisältö

  • Tekoäly ja viestintä: mitä kaikkea tämä voi tarkoittaa?
  • Mihin kaikkeen viestijä voisi tekoälyä työssään hyödyntää?
  • Erilaisten tekoälytyökalujen tiivis esittely
  • Katsaus ChatGPT:n, Bing AI:n ja Google Bardin peruskäyttöön ja mahdollisuuksiin
  • Vinkkejä kehotteiden laatimiseen
  • Oman organisaation tekoälylinjaukset ja pelisäännöt
  • Tekoälyn etiikka ja sääntely: mitä kaikkea on hyvä tietää ja mitä lähteitä seurata?
  • Tekoälyn haasteet ja mahdollisuudet
  • Hyviä lähteitä tekoälyn kehityksen seuraamiseen

Kouluttajamme

Piritta Seppälä
Viestinnän ammattilainen, kouluttaja, tietokirjailija ja puhuja
Viestintä-Piritta Oy

Kokenut viestinnän ammattilainen Piritta Seppälä on vuoden 2023 aikana kouluttanut viestinnän ammattilaisia tekoälyn käyttöön erilaisissa organisaatioissa, nyt hän johdattaa myös meidät aiheen pariin. Piritta on kouluttanut Marketing Finlandin webinaareissa useita vuosia, ja kouluttajana häntä on kiitetty asiantuntevasta sekä käytännönläheisestä otteestaan puhua eri aiheista.


Koulutuksen järjestää Marketing Finland.

Vastaathan myös kyselyyn!

Osallistujille lähetetään tiivis ennakkokysely noin viikkoa ennen webinaaria. Vastaathan siihen, jotta koulutus vastaa parhaiten osallistujien toiveisiin ja tarpeisiin. Tämä koulutus on perustason koulutus ja tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä erityisesti tekoälymatkan alkutaipaleella oleville viestijöille.

Ilmoittaudu viimeistään 19.1.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.