Siirry sisältöön
Tekoäly ja CV

Tekoäly ja CV

Torstai 25.4.2024 klo 14.00–15.15, GoToWebinar

Kuvaus

Ota tekoäly sparrauskaveriksesi vaikuttavan ja räätälöidyn ansioluettelon tekemisessä! Tekoälyä voi hyödyntää ja soveltaa niin CV:n sisällön optimoinnissa, avainsanojen valinnassa kuin visuaalisen ilmeen suunnittelussakin. Saat siltä ideoita esimerkiksi työhistoriasi havainnollistamisessa ja koulutustaustaasi perustuvan osaamisen esittämisessä.

Tässä webinaarissa saat käytännön vinkkejä, miten tekoälyä on mahdollista hyödyntää CV:n kohdentamisessa haettavaan paikkaan. Saat myös konkreettisia esimerkkejä hyvistä komennoista ja tekoälylle esitettävistä kysymyksistä.

Webinaarin asiantuntijana IT- ja työelämätaitojen kouluttaja Jani Kaikkonen, Arffman Finland.

Kyseessä on YKAn yhteistyökumppanin Optimum-hankkeen webinaari, joka on avoin kaikille ykalaisille. 

Aika ja paikka

Torstai 25.4.2024 klo 14.00–15.15
GoToWebinar

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset Optimum-hankkeen ilmoittautumisjärjestelmään 25.4.2024 klo 14 mennessä: 
 

Mikä on Optimum-hanke

Optimum on työllistymistä tukeva hanke, jossa YKA on mukana seitsemän muun akavalaisen ammattiliiton kanssa. Optimum tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia urapalveluita maksuttomasti etenkin pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille. Tiiviisiin 75-minuuttisiin webinaareihin Optimumilla ei ole aluerajoituksi. Optimum-hankkeen tavoitteena on korkeakoulutettujen työnhakijoiden sekä korkeakouluopiskelijoiden proaktiivisen työnhakuosaamisen, urasuunnittelun ja työmarkkinatuntumuksen parantaminen. Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Lisätietoja

https://www.optimumweb.fi/
Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi