Siirry sisältöön
Tehokkaan B2B-markkinointistrategian ja toimenpidesuunnitelman luominen

MMA:n huippukoulutus 🔥

Tehokkaan B2B-markkinointistrategian ja toimenpidesuunnitelman luominen

Perjantai 4.10. klo 9−11
Webinaari

Haluatko luoda tehokkaan B2B-markkinointistrategian, joka sitouttaa myös myynnin mukaan? Tule mukaan inspiroivaan verkkokoulutukseemme, jossa markkinoinnin lähettiläämme ja kokenut B2B-markkinoija Santtu Kottila jakaa parhaat käytännöt ja konkreettiset työkalut onnistuneen strategian ja toimenpidesuunnitelman luomiseen.

Koulutuksen aikana opit, kuinka osallistaa myynti prosessiin, jotta voitte saavuttaa yhteisen ja selkeän suunnan markkinoinnin ja myynnin toimenpiteille. Saat käyttöösi myös Santun laatimat pohjat ja esimerkkiaineistot, jotka helpottavat prosessin toteuttamista omalla työpaikallasi.


 Kolme hyvää syytä osallistua koulutukseen:

  1. Opi luomaan vaikuttava B2B-markkinointistrategia: Santtu johdattaa sinut läpi selkeän prosessin, joka on helppo omaksua ja toteuttaa.
  2. Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli: Saat käytännön vinkkejä ja työkaluja markkinoinnin ja myynnin saumattomaan yhteispeliin.
  3. Käytännön työkalut: Koulutuksen jälkeen et jää yksin – saat käyttöösi Santun testatut työkalut ja materiaalit, joiden avulla voit viedä oppisi käytäntöön.
 

Koulutus sopii kaikille niin markkinoinnin kuin myynninkin ammattilaisille, jotka ovat tekemisissä toiminnan suunnittelun kanssa.

 

Kouluttajamme

MMA:n ensimmäinen markkinoinnin lähettiläs Santtu Kottila on markkinoinnin uuden aallon tekijä. Hän on yksi Markkinointi-Kollektiivin perustajista sekä markkinointiteknologiayritys Leadoo Marketing Technologiesin co-founder. Santulla riittää erityisosaamista niin teknologian ja tekoälyn hyödyntämisessä modernissa markkinoinnissa kuin antikiireestä ja luovien ihmisten johtamisestakin.

Lue Santun haastattelu jatkuvan oppimisen hyödyistä sivuiltamme.

 

Ilmoittaudu koulutukseen »


 
Ilmoittaudu viimeistään 3. lokakuuta kello 12. Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia ja ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.
 
Koulutus on maksuton MMA:n jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!