Siirry sisältöön
Tehoa markkinoinnin yhteistyökumppanuuteen

Tehoa markkinoinnin yhteistyökumppanuuteen 

Keskiviikko 21.2. klo 9–11
Webinaari

Oletko joskus – tai useamminkin – ajatellut kuunnellessasi markkinointikumppanin ehdotusta antamaasi briefiin, että miten tässä näin kävi?

Mainos- tai markkinointikumppanuudessa voi syntyä tilanne, jossa tuntuu ettei kumpikaan ymmärrä toista. Tämä johtaa pahimmillaan tyytymättömyyden kierteeseen. Kumppanin vaihtaminen on myös työlästä ja usein kallista. Jos olet joskus työssäsi tätä ilmiötä ihmetellyt, tämä koulutus on juuri sinulle!

Tavoitteenamme on antaa käytännön työkaluja luottamuksellisen, tuottavan ja antoisan kumppanuuden rakentamiseen. Avaamme myös luovan ideoinnin maailmaa, eli miten annettu brief kääntyy luovaksi briefiksi.

Kurssistamme hyödyt erityisesti, jos työskentelet markkinoinnin parissa esimerkiksi markkinointipäällikkönä tai -johtajana. Hyödyt kurssista myös, jos työskentelet nyt tai tulevaisuudessa eri kumppaneiden kanssa ja haluat ymmärtää kumppaneiden kanssa tehtävää työskentelymallia.

Koulutuksessa saat vastauksia näihin kysymyksiin: 

  • Millaista on luottamuksellinen yhteistyö ja sen johtaminen käytännössä?
  • Millainen on hyvä brief puolin ja toisin?
  • Mitä tavoitteista on syytä ymmärtää, kun määritettelet niitä?
  • Mitä brändi merkitsee yhteistyössä ja miten annettu brief muotoutuu luovan suunnittelun pohjaksi?
     

Kouluttajamme

Eija Anteroinen
Miller Growth Oy

Eijalla on lähes 30 vuoden kokemus mainonnasta ja markkinoinnista. Hän on johtanut tiimejä ja asiakkuuksia samalla luoden uusia yhteistyöprosesseja. Strategioiden suunnittelu ja niiden käytäntöön vieminen ovat hioneet teorioista käyttökelpoisia työkaluja.

Mikään hyvä suunnitelma tai projekti ei toteudu, ellei käytäntöön vieminen suju saumattomasti yhteistyössä. Prosessi ei ole paha asia vaan vapauttaa aikaa ja energiaa luovempaa työhön.

Eijan intohimona ovat brändit ja niistä pölyjen pyyhkiminen. Brändit ja niistä luotu kommunikaatio, eli viestintä ovat valitettavan alihyödynnetty voimavara. Työ vaatii kuitenkin luovuuden lisäksi järjestelmällisyyttä, johon on onneksi olemassa työkaluja.

Miller Growth Oy on fokusoitunut auttamaan yrityksiä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Yhtiö tukee yrityksen kasvussa strategian kehityksestä aina tuotteistukseen, brändin rakentamiseen ja markkinointiin saakka.

Ilmoittaudu viimeistään 19.2. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia MMA:n jäsenille.
 
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.