Siirry sisältöön
Tavoitteena työ − ryhmävalmennus työnhakijoille

Tavoitteena työ − ryhmävalmennus työnhakijoille      

Oletko juuri nyt vailla työpaikkaa? Koetko työnhaun hankalaksi tai kuormittavaksi? Osallistu kolmen kerran valmennukseemme, jossa haluamme auttaa sinua työnhaussasi.

Valmennus on tarkoitettu jäsenillemme, jotka ovat tällä hetkellä työttömänä. Järjestämme kolmen työpajan sarjan MMA:n toimistolla keskiviikkoisin 16.11., 23.11. ja 30.11 kello 9−11. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa (Asemamiehenkatu 2, 9. krs) − katso saapumisohjeemme >>

Ryhmävalmennuksemme tavoitteena on auttaa selkeyttämään työnhaun tilannettasi ja avaamaan näkökulmia työnhakuun sekä tukea hyvinvointiasi. Lisäksi saat sparrausta muilta samassa tilanteessa olevilta työnhakijoilta. 

Jokaisen tapaamisen alussa on lyhyt alustus aiheeseen, jonka jälkeen käymme asioita läpi toiminnallisten ja konkreettisten harjoitusten kautta. Tapaamisten välillä toimintaasi tukevat valmentajan antamat välitehtävät.
 

Koulutusten sisällöt

Koulutus koostuu kolmesta ryhmävalmennuspäivästä, jossa jokaisella kerralla on oma teemansa. 

16.11. klo 9–11 Tavoitteena työ

Ensimmäisessä työpajassa pääset kirkastamaan omaa työnhaun tilannettasi ja asetetat valmennukselle henkilökohtaisen tavoitteen.

23.11. klo 9–11 Hyvinvointi työnhaussa

Toisessa työpajassa käymme läpi, miten motivaatiota työnhaussa voi ylläpitää ja nähdä siinä mahdollisuuksia.

30.11.klo 9–11 Vakuuttava työnhakija

Viimeisellä kerralla käymme läpi piilotyöhakua ja oman osaamisen näkyviin tuomista.

Valmennuskokonaisuuteen kuuluu myös yksi 50 minuutin pituinen henkilökohtainen tapaaminen uravalmentajan kanssa, jossa pääset vielä syventymään henkilökohtaiseen tilanteeseesi. Ajan tähän valmennukseen pääset varaamaan viimeisellä koulutuskerralla. 

Lisäksi kouluttaja Heta Rohkimainen soittaa osallistujille henkilökohtaisesti ennen valmennuksen alkamista. 
 

Tutustu kouluttajiimme

Kouluttajina valmennuksissa toimivat Heta Rohkimainen ja Päivi Saatsi Työvalmennus Futuurista.

Heta Rohkimainen

 

Koulutus: KM (kasvatuspsykologia, pedagoginen pätevyys)

”Lähden ohjauksessani liikkeelle aina yksilöllisesti ja halusta ymmärtää tilannettasi kokonaisvaltaisesti. Olipa matkasi urallasi kohti työtä, opintoja tai vielä etsinnässä, kuljen valmentajana rinnallasi edistäen tilannettasi kanssasi eteenpäin. Hyödynnän valmennuksissani osaamistani eri ikäisten ihmisten ohjauksesta, opetuksesta ja valmennuksesta sekä asiantuntijoiden rekrytoinnin maailmasta eri toimialoilta.”

Päivi Saatsi

 

Koulutus: KM (pedagoginen pätevyys), henkilöstöjohtamisen tradenomi (AMK), PK- ja kasvuritysten johtaminen

”Ohjausotteeni on ratkaisukeskeinen ja sosiodynaaminen. Osaamistani ammennan uraohjauksen ja ammatillisen kuntoutuksen parista sekä tarvittaessa yrittäjyyden sekä tiiminvetäjän arjesta. Pääasiassa yksilöllisen uraohjauksen kautta olen päässyt kulkemaan lukemattomia urapolkuja yli 15 vuoden ajan.”
 

Ilmoittaudu viimeistään 10.11. kello 15

Koulutuksemme on maksuton vain MMA:n jäsenille. Olemme myös rajoittaneet osanottajamäärän valmennukseemme kymmeneen henkilöön. Ilmoittaudu siis pian! 

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova kaikkiin kolmeen valmennuskertaan. Jos et pääsekään osallistumaan, muistathan peruuttaa osallistumisesi!