Siirry sisältöön
Opintojen sisältö

Tanssin opettajan tutkinto-ohjelman eri laajuisia opintoja, päivä tai monimuotototeutus

Tavoitteena on suorittaa avoimessa ammattikorkeakoulussa yksittäisiä opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia Tanssin opettajan tutkinto-ohjelmasta. Opinnot suunnitellaan mahdollisuuksien mukaan hakijan taustan, oppimistarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Ei koske polkuopintoja (60 op).

Opintojaksojen ja -paikkojen määrä avoimessa amk:ssa vaihtelee tutkinto-ohjelmittain, joten opiskelu on mahdollista, mikäli tutkintoryhmissä on tilaa. Opintojen sisällöt ovat tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmien mukaiset. Tutustu opetussuunnitelmiin etukäteen tästä.

 
Kohderyhmä
Opiskelijaksi voivat ilmoittautua tanssin opettajan amk opinnoista kiinnostuneet, alalla työskentelevät tai alan työtehtäviin palaavat, jotka haluavat päivittää osaamistaan tai hankkia lisäosaamista. Opinto-oikeuden palautuksen hakemista suunnittelevat, joilta puuttuu opiskeluoikeuden palautuksen kriteereistä yli 60 opintopistettä.
 
Toteutus
Opinnot/opintojaksot ovat joko päivä- tai monimuotototeutuksena suoritettavia. Opinnoissa hyödynnetään monipuolisesti sähköisiä aineistoja, palveluja ja oppimisympäristöjä, joten opiskelijalla täytyy olla käytettävissä internet-yhteydellä oleva tietokone.
 
Opintomaksut 
Savonian avoimen amk:n opinnot ovat maksuttomia 31.12.2020 saakka.
Avoimen amk:n opintomaksu on joko opintopisteperusteinen (15 €/opintopiste) tai opiskeluaikaperusteinen:  kausimaksu (6 kk) 125 € tai vuosimaksu (12 kk) 250 €. Opintopisteperusteinen maksu oikeuttaa suorittamaan vain kyseisen opintopistemäärän rajatun opiskeluoikeuden aikana. Kausi- ja vuosimaksut oikeuttavat useamman opintojakson suorittamisen tietyn ajan sisällä. Lisäksi joissakin opinnoissa voi olla kortti-, materiaali- tai harjoittelukustannuksia (ks. opintomaksut).
 
Opiskelujen aikaiset tuet
Koulutus ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin. Jos olet työtön työnhakija, neuvottele opinnoista TE-toimiston kanssa ennen ilmoittautumista opintoihin. Työssäolevien on mahdollista saada Koulutusrahaston aikuisopintorahaa opintovapaan ajaksi, jos muut edellytykset täyttyvät.
 
Opintojen suunnittelu
Opinnot edellyttävät sitoutumista päivä- ja/tai monimuoto-opintoihin sekä aiempaa osaamista tanssillisissa ja pedagogisissa valmiuksissa. Opiskelu on pääsääntöisesti syyskuussa alkavaa, läpi lukukauden tai -vuoden kestävää päiväopiskelua.
Sopivan opintokokonaisuuden suunnittelu ja varsinainen ilmoittautuminen opintojaksoille tehdään yhteistyössä opinto-ohjaajan kanssa henkilökohtaisessa hops-keskustelussa. Ennen ohjauskeskustelua on suositeltavaa tutustua tanssin opettajan tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan
Ilmoittautujan tulee varata ilmoittautumisen vahvistuksen saatuaan aika henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun, jotka voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä. Mahdollinen opiskelupaikka varmistuu hops-keskustelun perusteella.
 
Mikäli tiedät mitä opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia aiot suorittaa tai olet jo tehnyt opintosuunnitelman (hops) opinto-ohjaajan kanssa: kirjaa tiedot ilmoittautumislomakkeelle lisätietoja kohtaan.
 
Ilmoittautuminen ja peruutusehdot
Sitovat ilmoittautumiset 3.8.2020 alkaen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen tulee varata aika henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun (10.8.2020 alkaen).

Opiskelupaikka vahvistetaan ohjauskeskustelun perusteella. Opiskelusuunnitelman vahvistamisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Maksu toimii opiskelupaikan vahvistuksena. Mikäli et maksa opintomaksua eräpäivään mennessä, menetät opiskelupaikan ja se annetaan varasijalla olevalle. Jos myöhemmin perut tai keskeytät opinnot, maksua ei palauteta. Opintopistekohtaista maksua ei palauteta, opintoaikaperusteisen maksun (lukukausi- tai lukuvuosimaksu) voit kuitenkin käyttää muihin Savonian avoimen amk:n opintoihin.

Lisätiedot
Eeri Pihlajakari 044 785 7411, etunimi.sukunimi(at)savonia.fi ja
Hanna Turunen, 044 785 7430, etunimi.sukunimi(at)savonia.fi
(Tiedustelut 10.8.2020 alkaen)
 
Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta ja asiakaspalvelu kesäaikana, ota yhteyttä avoin.amk(at)savonia.fi
 
Savonia ammattikorkeakoulu pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Tervetuloa opiskelemaan Savoniaan!