Siirry sisältöön
Taitavampi esihenkilö - verkkokoulutus

Verkkokoulutus: Taitavampi esihenkilö

Haluatko onnistua esihenkilönä?

Esihenkilöön kohdistuu paljon odotuksia: täytyy tehdä tulosta, rakentaa tiimipeliä, huolehtia porukan hyvinvoinnista ja onnistua vuorovaikutustilanteissa.

Tule mukaan inspiroitumaan ja keräämään voimia vaikuttavaan työhösi!

Taitavampi esihenkilö -verkkokurssi tarjoaa uusia näkökulmia sekä kokeneemmille esihenkilöille että niille, jotka vasta harkitsevat tehtävään hakeutumista.

Johda taitavasti myös epävarmoissa olosuhteissa

Kevään 2021 toteutuksessa keskitytään esimiesten tukemiseen pandemiatilanteen luomassa epävarmuudessa. Kurssin webinaarit ja keskustelut räätälöidään tämän erityistilanteen mukaan. Tuemme esihenkilöitä etäjohtamisen haasteissa, epävarmuuden johtamisessa, työhyvinvoinnissa etätyössä ja tiimin hengen ylläpitämisessä poikkeuksellisina aikoina.

Covid-19 pandemia sai aikaan varsinaisen digitaalisen tornadon työelämän käytännöissä. Pohdimme kurssin aikana, mitä uutta tilanteesta on opittu ja miten oppeja voi hyödyntää johtamistyössä tulevaisuudessa. Maailman muuttuessa johtamiskäytäntöjen tulee muuttua mukana.

Taitavampi esihenkilö -verkkokurssi tarjoaa forumin löytää uusia näkökulmia omaan johtamistyöhön, joita voi heti ottaa käyttöön sekä vertaistukea muutosten implementointiin. Parasta antia kurssilla on vertaistuki ja mahdollisuus jakaa omia haasteita anonyymisti.

Verkkokurssi edulliseen jäsenhintaan - Paikkoja rajoitetusti

Verkkokurssi on maksullinen. MMA:n jäsenille kurssin hinta on 100 euroa. Kurssi toteutetaan, mikäli siihen ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia. Veloitamme osallistumismaksun sinulta vasta sen jälkeen, kun kurssin toteutuminen on varmistunut.

Kattavassa yhdeksän viikon kokonaisuudessa käydään monipuolisesti läpi esihenkilön työssä tarvittavia taitoja. Huomioithan myös, että kurssille on paikkoja rajoitetusti.

YHDEKSÄN VIIKON VERKKOKURSSI

Viikko 1: LIVE-videotapaaminen + Orientaatio
Viikko 2: Valmentava johtaminen
Viikko 3: Itsensä johtaminen
Viikko 4. Haastavat esihenkilötilanteet
Viikko 5: LIVE-videotapaaminen + Reflektointi
Viikko 6: Oma ja tiimin uudistumiskyky
Viikko 7: Esihenkilön energia
Viikko 8: LIVE-videotapaaminen
Viikko 9: Palaute ja oppimisen reflektointi

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT
 
Kurssiympäristö avautuu: 15.03.2021. Aloituswebinaari: 19.3.2021 klo 10-11.
 
LIVE-videotapaamiset, klo 10.00-11.00

19.03.2021 Videotapaaminen 1
16.04.2021 Videotapaaminen 2
07.05.2021 Videotapaaminen 3
 
Ilmoittaudu kurssille viimeistään 3.3.2021. Ilmoittautumisesi on sitova, mikäli et peru sitä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.