Siirry sisältöön
TJS-työhyvinvointiwebinaari − sisäinen motivaatio ja innostus

TJS-työhyvinvointiwebinaari  sisäinen motivaatio ja innostus 

Tiistai 18.4. klo 1617
Webinaari (maksuton ja avoin kaikille)

Tervetuloa oppimaan, miten innostat ja johdat ihmislähtöisesti niin, että huomioit yksilölliset motivaatiotekijät ja ihmisten erilaisuuden.

Tutkimukset vahvistavat, että pitkäkestoinen hyvinvointi edellyttää aitoa motivaatiota itse tekemistä kohtaan. Innostuksen ylläpito edellyttää mielekkäiden sisältöjen lisäksi myös ymmärrystä toiminnan päämäärien merkityksestä ja vaikuttavuudesta. Näiden asioiden kirkastaminen on innostuksen johtamisen ytimessä.

Koulutuksessa saat tietoa menetelmistä, joilla voi johtaa innostusta ja motivaatiota yksilölähtöisellä tavalla. Lisäksi tutustut vahvuuskeskeiseen ajatteluun ja menetelmiin, joilla voi kehittää yhteistä toimintaa ihmisten vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden kautta. Opit myös tavoista, joilla voi kartoittaa innostuksen ja motivaation lähteitä sekä niiden mahdollisia tuhoajia.

Koulutuksessa saat vastauksia näihin kysymyksiin:

  • Miten motivaatio syntyy?
  • Kuinka innostusta vahvistetaan ja ylläpidetään?
  • Mitä omassa johtamisessa kannattaa välttää, jotta et tuhoa innostusta?
Tavoitteena on, että osallistujat saavat uusia ajatuksia ja työkaluja siihen kuinka innostusta voi kehittää yksilö- ja tiimitasolla organisaatioissa ja yhdistyksissä. Luennon yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden käydä ja jatkaa keskustelua Howspace-alustalla.

Innostuksen johtamisen tueksi voit ladata itsellesi Ihan intona -oppikirjan, jonka avulla voit syventää tietämystäsi innostuksesta ja sen johtamisesta:

Lataa Ihan intona -kirja tästä >>
 

Kouluttaja

Tämän maksuttoman koulutuksen järjestää TJS Opintokeskus. Tilaisuus on suunnattu kaikille Akavan ja STTK:n liittojen jäsenille.

Koulutuksen vetää Reima Launonen (VTM), joka on työhyvinvoinnin, itseohjautuvuuden ja sisäisen motivaation asiantuntija. Hänen valmennustensa suosio perustuu tieteellisen tiedon ja konkreettisten esimerkkien sujuvaan yhdistämiseen.

Ilmoittaudu viimeistään 14.4.