Siirry sisältöön
TAITE – työnhaun ryhmävalmennus

TAITE – työnhaun ryhmävalmennus

Maanantaista perjantaihin 2.–6.9.2024 klo 8.30–12.30
Ryhmävalmennus MMA:n toimistolla Helsingissä

TAITE-valmennus on työttömille työnhakijoille suunnattu vertaisryhmämenetelmä, joka auttaa sinua kehittämään työnhakutaitojasi sekä antaa sinulle työkaluja oman hyvinvointisi tukemiseen. Valmennus perustuu Työterveyslaitoksen kehittämään ja Suomeen tuomaan vertaismentorointikonseptiin, joka on osoittautunut tutkitusti vaikuttavaksi.

Valmennus pitää sisällään

  • kannustavaa sparrausta työnhakuun liittyvissä asioissa
  • vertaismentorointia, jossa osallistujat tukevat toisiaan työnhaun eri vaiheissa
  • harjoituksia ja työkirjoja, jotka jäävät osallistujien käyttöön valmennuksen päätyttyä.
     

Valmennuksen aikana osallistujat pääsevät auttamaan toisiaan omien vahvuuksien löytämisessä ja saavat voimaa ryhmän tuesta. Valmennus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää uusia näkökulmia ja strategioita työnhakuun.

Valmennuksen kouluttajina toimivat Työvalmennus Futuurin ammattivalmentajat, joilla on laaja kokemus työnhakijoiden tukemisesta ja ohjaamisesta.

Kouluttajamme

Anu Kaasalainen
Anu on innostava valmentaja, joka on erikoistunut tukemaan asiakkaita työelämän muutostilanteissa. Hän on työyhteisöjen kehittämisen yhteisöpedagogi (YAMK), työvalmennuksen EAT, ratkaisukeskeinen valmentaja ja prosessitekniikan insinööri (AMK). Insinöörin taustansa ansiosta hänellä on vahva ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Anu nauttii työssään erityisesti siitä, kun asiakkaan kanssa löydetään oikeat sanat osaamisen kuvaamiseen ja urasuunnitelman rakentamiseen.

Miia Oijennus
Miia on kokenut työkyvyn ja työelämään paluun asiantuntija, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Hän on koulutukseltaan sosiaalisen kuntoutuksen sosionomi (AMK), johtamisen EAT ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Hänelle antoisinta työssä on auttaa asiakkaita löytämään keinoja muutosten toteuttamiseen ja elämänlaadun parantamiseen. Miian laaja osaaminen ulottuu työkykyvalmennuksesta mielenterveystyöhön ja esihenkilötyöhön.


 
Valmennus on MMA:n jäsenille maksuton, ja mukaan mahtuu mukaan 15 henkilöä. Ilmoittaudu pian, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmennuksen toteutumisen edellytyksenä on kuusi osallistujaa 20.8. mennessä.

Ilmoittaudu ryhmävalmennukseen »


Heräsikö valmennuksesta kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä Futuurin asiantuntijoihin!
Muistathan myös että tarjoamme sinulle jäsenetuna Futuurin työkyky- ja uravalmennusta! Lue lisää edustasi täällä »
 

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.