Siirry sisältöön
Strategia todeksi myynnissä (myyntijohdon polku)

Strategia todeksi myynnissä / Myyntijohdon polku

 

Tiistai 20.4. klo 8.45−12.00
Webinaari

Olet ehkä kuullut lauseen: “Kulttuuri syö strategian aamupalaksi”. Myynnin johtamisessa kulttuuri on tärkeää, mutta kuitenkin liian abstrakti asia. Menestynyt myyntijohtaja luottaa vain siihen, että tärkein asia strategian onnistumiselle on systematiikka. Ilman systemaattista myyntijohdon toteutusta hienokin strategia jää ylimmän johdon ja hallituksen unelmaksi. Myyntijohto on siis loppupeleissä vastuussa siitä, että yrityksen strategia toteutuu halutulla tavalla ja tavoitteet saavutetaan.

 
Tässä koulutuksessa pureudumme myynnin johtamisen ikuisiin ja tärkeimpiin fundamentteihin sekä katsomme, miten parhaiden myyntiorganisaatioiden myyntijohto johtaa myyntiä tänä päivänä.
 
Koulutuksen jälkeen tavoitteiden saavuttaminen on selkeämpää ja helpompaa, ja pystyt poimimaan itsellesi vähintään 2−3 välittömästi toteutettavaa ideaa.

Koulutuksessa käsittelemme seuraavia aiheita:

● Miten varmistat, että yrityksen tavoitteet saavutetaan myynnin ja markkinoinnin nykyresursseilla?

● Miten maksimoit jokaisen myyjän potentiaalin?

● Miten varmistat, että markkinoinnin ja myynnin yhteispeli sujuu ja on hyvin johdettu?

● Millä rutiineilla varmistat, että oma johtamistyösi on mahdollisimman tehokasta?
 

Kouluttajamme Jan Ropponen on havainnut lukuisissa myynnin kehityshankkeissa, että myynnin johtamisessa keskitytään liikaa kauppojen klousaamiseen, eikä tarpeeksi kannattavien kauppojen rakentamiseen. Onko asia näin myös isoissa kaupoissa? Mihin asioihin sinun pitäisi keskittyä, jos haluat varmistaa, että yrityksenne pystyy voittamaan isoja sopimuksia myös vuonna 2021?
 
 

Jan Ropponen
Founder, CEO 
Axend Oy

Jan Ropponen auttaa myyjiä luomaan enemmän arvoa asiakkaille. Janin filosofia on se, että myyjien kyky luoda arvoa korreloi suoraan heidän myyntituloksensa kanssa. Jan valmentaa maailman johtavien ohjelmistoyritysten myyntiorganisaatioita ja on muun muassa kirjoittanut modernista myynnistä nämä kirjat: Sales Habits of Winners, Revenue Growth Platform ja Miljoonamyyjä.

 
 
MMA:n jäsenetuhintasi tähän webinaariin on 199 euroa + alv 24 %.
Hinta muille 249 euroa + alv 24 %.
 

Varaa paikkasi webinaariin tästä!