Siirry sisältöön
Strategiaprosessin vaiheet ja läpivienti

Strategiaprosessin vaiheet ja läpivienti    

Tiistai 16.11. klo 911 
Webinaari

Niin pienten kuin suurienkin yritysten tulee miettiä omaa strategiaansa. Strategia on myös sanoitettava kootuksi näkymäksi tulevaan. Koko yrityksen liiketoimintastrategia jakautuu usein myös eri osa-alueiden strategioiksi. Strategiaprosessin läpiviennissä yleisesti nojataan eri vaiheisiin, joissa strategiaa työstetään ja edetään kohti valmista lopputulosta.

Tässä koulutuksessa perehdyt vaihe vaiheelta strategiaprosessin eri vaiheisiin. Saat myös hyvän tietopaketin siitä, miten viet strategian onnistuneesti läpi organisaatiossasi.

Koulutukseen kannattaakin ehdottomasti osallistua, jos sinulla on strategiatyön johtaminen käsillä tai olet osallistumassa sellaiseen.

Kouluttaja: Päivi Vaipuro

Digijohtaja Päivi Vaipuro
Miller & Lean sekä SJ Esports Oy

Päivillä on vuosien kokemus yritysasiakkaiden parista mediamyynnissä sekä liiketoiminnan kehityksessä. Hänellä on vahva osaaminen myös kohderyhmien tutkimusinsightista, markkinointistrategiasta- ja suunnittelusta sekä yritysten liiketoiminnan strategiatyöstä. Lisätietoa: millerlean.fi

Ilmoittaudu viimeistään 11.11.

Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!