Siirry sisältöön
Sopimukset on pidettävä

Sopimukset on pidettävä!

Tiistai 24.5. klo 910 
Webinaari

Ymmärrätkö aina, mihin kaikkeen sitouduit allekirjoittaessasi yhteistyösopimuksen tai vastatessasi tarjouspyyntöön? Entä voiko huonoa sopimusta muuttaa? Ennen kuin allekirjoitat mitään, on sinun aina hyvä tietää, mihin olet yrityksesi nimissä sitoutumassa.

Osallistu webinaariimme, jossa käymme läpi yritysten välisten sopimusten tekemiseen liittyviä lakikiemuroita. Koulutuksessa opit muun muassa, mihin asioihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, kun teet erilaisia yhteistyösopimuksia tai kauppasopimuksia. Koulutuksen jälkeen tiedät esimerkiksi mitä tarkoittaa sopijaosapuolen lojaliteettivelvoite toista osapuolta kohtaan sekä sovittujen asioiden kunnioittaminen ja lupausten pitäminen.

Koulutuksemme sopii erityisesti yrittäjäjäsenillemme, mutta hyödyt siitä myös jos teet työssäsi yhteistyösopimuksia ja tarjouksia.

Kouluttaja: Jyrki Järvinen

 
 

Webinaarin kouluttaja on Jyrki Järvinen (työsuhdejuristi) MMA:n lakipalvelusta. Jyrki tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hän on erikoistunut erityisesti yrittäjäjäsentemme neuvontaan.

Ilmoittaudu webinaariin

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!


 

Lakipalvelumme on yksi parhaimmista jäseneduistasi

Muistathan myös, että jäsenenämme lakipalvelumme on käytössäsi työelämän pulmatilanteissa. Lakitiimimme palvelee sinua aina arkisin, täältä löydät tiimimme yhteystiedot: MMA:n lakipäivystys. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!