Siirry sisältöön
Someviestinnän riskit ja kommentoinnin hallinta

Someviestinnän riskit ja kommentoinnin hallinta

Tiistai 6.6. klo 10−11.30
Webinaari 

Tässä webinaarissa opit, miten toimia oikein sosiaalisen median erilaisissa haastavissa tilanteissa ja kriittisissä keskusteluissa. Kuulet myös, miten voit itse edistää positiivista keskusteluilmapiiriä omassa someviestinnässäsi. Pohdimme myös, milloin keskustelusta kannattaa vetäytyä ja milloin kanavilla on hyvä jatkaa viestintää haastamisesta huolimatta.

Aiheen parissa vuosia työskennellyt ja monia asiantuntijoita auttanut viestintäkouluttaja Piritta Seppälä Viestintä-Piritta Oy:stä antaa käytännön vinkkejä erilaisiin tilanteisiin ja auttaa erottamaan erilaiset haastavat keskustelut toisistaan. Opit selkeän mallin kautta, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun oman tai organisaation some-kanavan keskustelu äityy ilkeäksi ja voi mennä myös itsellä tunteisiin.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana Piritta käy läpi nämä asiat: 
 
 • nykypäivän negatiiviset ilmiöt somessa ja niihin valmistautuminen
 • tilanteiden tasojen tunnistaminen ja toiminta niiden perusteella
 • toimintamalleja haastaviin somekeskusteluihin
 • vinkkejä moderointiin ja keskusteluun kriitikkojen kanssa
 • myönteisen ilmapiirin luominen omilla kanavilla ja sen merkitys
 • tilanteista oppiminen ja tuleviin valmistautuminen

Kouluttajamme

 

Piritta Seppälä

  Viestinnän ammattilainen, kouluttaja, tietokirjailija ja puhuja Piritta Seppälä Viestintä-Piritta Oy:stä on pitkän linjan viestinnän osaaja ja asiantuntija. Hän perusti yrityksensä, Viestintä-Piritta Oy:n, vuonna 2010. Piritta kouluttaa ja sparraa viestinnän, verkkoviestinnän, kriisiviestinnän ja sosiaalisen median aiheissa suomalaisia organisaatioita.

  Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


  Ilmoittaudu viimeistään 1.6.

  Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän webinaariin vain MMA:n jäsenille. 

  Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

  Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

  Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.