Siirry sisältöön
Social selling - Sosiaalisen myynnin strategiat & elementit

Social selling  sosiaalisen myynnin strategiat & elementit

Torstai 12.1. klo 10−11.30
Webinaari 

Tervetuloa oppimaan, miten toteutat sosiaalista myyntiä tukemaan yrityksesi strategiaa. Koulutuksen jälkeen sinulla on reppu täynnä oppeja, joilla parannat myyntisi ja markkinointisi tuloksia. 

Koulutuksen jälkeen

  • Ymmärrät, mitä on sosiaalinen myynti sekä strategiassa että käytännön tasolla.
  • Saat vinkkejä, miten vastata asiakkaan ostokäyttäytymisen muutokseen ja poistaa kitkaa asiakkaan ostopolulta.
  • Tiedät, miten sosiaalista myyntiä tehdään sekä miten sosiaalista liiketoimintaa rakennetaan ja kehitetään.
  • Oivallat, miten aloittaa social selling ja miten se integroidaan osaksi myyntiprosessia.
  • Parannat myynnin ja markkinoinnin yhteispeliä, arvontuotantoa myyntiprosessissa sekä sitä, miten markkinointi tukee sosiaalista myyntiä.

Kenelle?

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka työskentelet markkinoinnin, myynnin ja viestinnän johtotehtävissä. 

Kouluttajamme

Yrittäjä, kasvuvalmentaja ja social selling -kouluttaja Oona Kankkunen, Network & Growth Oy.

Oona on kasvuvalmentaja, jossa yhdistyy yli kymmenen vuoden myynnin valmentamisen kokemuksen lisäksi asiantuntijuus vetovoimaiseen markkinointiviestintään, sosiaaliseen mediaan sekä asiantuntijabrändäykseen. Hän luotsaa Network & Growth yritystä, jonka missiona on tehdä myynnistä sosiaalisempaa sekä viestinnästä vetovoimaisempaa.

Oona on yrittäjänä valmentanut vain alle kahdessa vuodessa yli 50 yritystä ja koko valmennusuransa aikana jopa tuhansia myyjiä sekä asiantuntijoita asiakaslähtöisen myynnin ja sittemmin social sellingin ja LinkedInin saloihin.

Oona on Suomessa johtava sosiaalisen myynnin valmentaja, vaikuttaja sekä MMA:n #myynninlähettiläs. Hänet tunnetaan myös modernin myynnin ja markkinoinnin yhteispelin puolestapuhujana ja suositun #linkedinafterworkhelsinki-verkostoitumistapahtuman perustajana.

 

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 9.1.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.