Siirry sisältöön
Social selling LinkedInissä

Social selling − sosiaalinen myynti LinkedInissä

Tiistai 15.8. klo 1214
Webinaari

Työskenteletkö B2B-myyjänä? Palatko halusta tehdä sosiaalista myyntiä, mutta sinulta puuttuvat vielä rutiinit tämän tekemiseen? Osallistu koulutukseemme, niin opit parhaat niksit sosiaaliseen myyntiin!

Koulutuksessa saat tietoa, mitä konkreettisesti sosiaalinen myynti tarkoittaa ja saat ymmärrystä siitä, miten käytännössä kehität myyntityötäsi, jotta nostat tuloksiasi ja parannat asiakaskokemusta.

Saat sekä työkaluja sosiaalisen myynnin onnistumisien esteiden taklaamiseen että ideoita asiakkaan tavoittamiseen ja voittamiseen osana B2B-myyntiprosessia. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten integroit somen osaksi myyntiprosessiasi. Lisäksi opit, miten luot liidejä ja lunastat paikkasi asiakkaasi mielessä.

  • Social selling elementit ja toimenpiteet B2B-myyjälle 
  • Myyjän digitaalisen jalanjäljen merkitys ja asiakkaan ostoprosessin fasilitointi somessa 
  • Sosiaalisen myynnin tuloksia estävät tekijät − miten taklaat nämä sudenkuopat?
  • Sosiaalisen myynnin tuominen osaksi B2B-myyntiprosessia 
  • Prospektointi, keskustelu- ja kontaktointitaidot LinkedInissä 
  • Markkinointiasenne B2B-myyjälle: liidien generointi, työntekijälähettilyys ja oman osaamisen brändäys 

Kouluttajamme Oona Kankkunen

Oona Kankkunen on Network & Growth Oy:n perustaja ja yrittäjä. Oona valmentaa näkemyksellistä ja sosiaalista myyntiä sekä vetovoimaista viestintää ja markkinointia. Oonan missiona on auttaa suomalaisia yrityksiä, myyjiä ja yrittäjiä myynnin sekä tunnettuuden kasvussa. Oona vaikuttaa myynnin ja markkinoinnin modernisoimiseen sekä molempien yhteispelin parantamiseen.

Myynnin valmentamisesta Oonalla on kymmenen vuoden kokemus B2C- ja B2B-kentässä. Oona on rakentanut kymmenille yrityksille myynnin prosesseja ja pelikirjoja sekä valmentanut modernia myyntiä muun muassa IT-, rakennus-, teollisuus-, retail- ja palvelualoilla. Oonan ammatillinen liekki palaa myynnin kehittämiseen ja myynnin arvostuksen parantamiseen.

Oona on myös MMA:n #myynninlähettiläs ja sosiaalisen myynnin puolestapuhuja, Suomen suosituimpia LinkedIn-kouluttajia ja vaikuttajia sekä tunnetun #linkedinafterworkhelsinki-verkostoitumistapahtuman perustaja. Oona vetää käytännönläheisiä modernin myynnin valmennuksia sekä inspiroivia puheenvuoroja verkostoitumisesta, asiantuntijabrändäyksestä, social sellingistä ja B2B-myynnistä.

Ilmoittaudu viimeistään 11.8. kello 12

Maksuton koulutus jäsenillemme

Tämä koulutus on ilmainen vain MMA:n jäsenille, muille hinta on 230 euroa (sis. alv). 

Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.