Siirry sisältöön
School of Sales: Vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot - Tunneäly myyntityössä™

School of Sales: Vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot - Tunneäly myyntityössä™

 

Keskiviikko 26.10. klo 8.3016.00
Webinaari (School of Sales)

 

Tutkimusten mukaan tunneäly (EI) ennustaa jopa kaksi kertaa paremmin henkilön menestystä, kuin älykkyys (IQ). Tunneälyn merkitystä työelämässä ei voi yliarvioida, sillä se nousee esiin ennen kaikkea muutostilanteissa. Sosiaaliset taidot, kuten vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot vaikuttavat ihmisten työhön sitoutumiseen, joka puolestaan vaikuttaa suuresti tuottavuuteen.

Tässä työelämän vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitovalmennuksessa ei kukaan joudu väkisin epämukavuusalueelle tai esiintymään. Olemme rakentaneet valmennuksen siten, että turvallisessa ympäristössä voit inspiroitua ja oivaltaa uudella tavalla vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymisvoimasi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Webinaarin agenda

Tunneäly kohtaamisen supervoimana

 • Tunneälyn määrittely
 • Tunnetaitojen merkitys vuorovaikutustilanteissa
 • “Pinnan alla” olevat tunteet
 • Rooli- ja tavoitekirkkaus neuvottelutilanteissa
 • Mitä voimme oppia huippuesiintyjiltä? (Harjoitus)
 • Tunteet, asenteet ja pelot erilaisissa neuvottelutilanteissa
 • Tunnetaitavan vuorovaikuttajan käyttäytymismallit

Tunnetaitava ja vaikuttava esiintyjä

 • Esiintymisjännitys ja valmistautuminen
 • Tarinankerronta ja tunneilmaisu
 • Vuorovaikutus ja osallistaminen
 • Kehonkieli
 • Ääni työkaluna

Valmentajat: Mikko Parikka ja Elina Aalto

 
Mikko Parikka on Adeptus Partners Oy:n ratsastava toimitusjohtaja. Mikko onkin usein sanonut, että jos haluat kehittää tunnetaitojasi, niin hyppää hevosen selkään. 
 
Liike-elämän Tunnetaito-valmentajana korkeaa arvostusta nauttivan Mikon elämäntehtävänä on pureutua työyhteisöjen tunne- ja asenneperäisiin voimavaroihin. Mikon valmennuksissa raivataan tilaa uuden oppimiselle ja muutetaan ihmisten ajattelua täytyy-asennosta haluan-ajatteluksi. Mikon ihmiskeskeiset tunneäly-valmennukset eivät ole pehmeää hyssyttelyä, vaan hyvin tavoitteellista itsensä ja sitä kautta koko tiimin kehittämistä tuottavien tunteiden avulla. 
 
Mikko käsittelee Tunneäly-aiheita kirjoituksissaan, joita voit seurata Myyntiesteet™-blogissa. Mikon löydät myös LinkedIn:sta sekä Instagramista. Lisäksi voit halutessasi liittyä yli 2 700 jäsenen Tunneäly myyntityössä -LinkedIn-ryhmään, jossa tunneälyyn liittyviä artikkeleita julkaistaan laaja-alaisesti.
 
 
Elina Aalto on valmistunut Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi. Hänellä on 20 vuoden kokemus esiintymisestä näyttelijänä ja hän on näytellyt muun muassa Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa sekä Kansallisteatterissa. Musikaalit ja komedia ovat erityisen lähellä hänen sydäntään ja useiden musikaaliroolien lisäksi Elina on ollut mukana käsikirjoittamassa Elisa Viihteen sketsisarjaa Molton Klubi.
 
Puhujana Elina täyttää lavan säteilevällä energiallaan ja herättää taatusti väsyneenkin yleisön. Valmentajana hän saa ujoimmatkin osallistujat heittäytymään ja tarjoilee koko ryhmälle oivalluksia tekemisen kautta. Näyttelijänä hän kertoo luennoillaan tarinoita, joiden kautta kuulija pääsee sukeltamaan syvälle valittuun aiheeseen.
 
Valmentajana Elinalla on yli kymmenen vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentamisesta yrityksissä, yhteisöissä ja yliopistoissa. Elina auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan hyväksymisen ja positiivisuuden kulttuuria ja rohkaisee ihmisiä rikkomaan rajoja ja luopumaan mokaamisen pelosta. Elina valmentaa esiintymisen kaikkia osa-alueita aina esityksen rakenteesta kehonkieleen ja improvisaatioon.
 

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 290 euroa (+ alv 24 %). Hinta muille 390 euroa (+ alv 24 %). Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittaudu viimeistään 21.10.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin (Zoom) viimeistään 25.10.2022

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!