Siirry sisältöön
School of Sales: Sosiaalisen ja digitaalisen myynnin johtaminen

School of Sales: Sosiaalisen ja digitaalisen myynnin johtaminen

 

Torstai 27.10. klo 8.4512.00
Webinaari (School of Sales)

 

Pandemia pakotti jokaisen myyntiorganisaation ottamaan sosiaalisen ja digitaalisen myynnin osaksi myynnin työkalupakkiaan, mutta samalla tutkimukset ovat osoittaneet, että nimenomaan sosiaalisen myynnin taidoissa riittää vielä omaksumista. Esimerkiksi myynnin kehitysyhtiö Mercuri Internationalin tuoreen The Future of Sales 2022 -tutkimuksen mukaan suurin osaamisvaje organisaatioissa juuri nyt on nimenomaan sosiaalisessa myynnissä.

Monissa organisaatioissa on kyllä kyvykkäitä yksilöitä sekä kasvavissa määrin kokeiluja ja koulutuksia sosiaalisen myynnin saralla, mutta myynnin arkeen integroituvat toimintasuunnitelmat loistavat toistaiseksi vielä poissaolollaan. Tarvitaan siis vahvempaa panostusta nimenomaan sosiaalisen ja digitaalisen myynnin johtamiseen ja toimintamalleihin.

Tässä virtuaalivalmennuksessa käymme konkreettisesti läpi yli kymmenen vuoden käytännön kokemuksen siivittämänä erilaisia onnistumistekijöitä, joilla luodaan rakenteet ja toimintamallit organisaation sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntiin.

Koulutuksemme vetää kotimaan kokenein sosiaalisen ja digitaalisen myynnin valmentaja Sani Leino. Hän on valmentanut satoja organisaatioita kotimaassa ja kansainvälisesti yli kymmenen vuoden ajan tehokkaaseen sosiaalisen ja digitaalisen myynnin hyödyntämiseen. Sani on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä ammattilaistason tutkintoa sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntiin arvostetulle Digital Marketing Institutelle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Saat valmennuksesta myös tallenteen ja koulutusmateriaalit käyttöösi.

Webinaarin agenda

  • Sosiaalisen ja digitaalisen myynnin valmennusohjelmien tyypillisimmät sudenkuopat
  • Myynnin erilaiset tavoitteet ja toimivimmat työkalut digiajan myyntiin
  • Näyttökerroista ja somepostauksista seteleiksi?
  • Miten mitata menestystä sosiaalisessa ja digitaalisessa myynnissä?
  • Digiajan myynnin pelikirja: Miten johtaa myyntiä ja myyjiä etäaikakaudella?
  • Digiajan suosituimmat myyntimallit avattuina (Inbound, Account Based & Social Selling)
  • Erilaisten myyjien osaamistasojen ja omaksumiskykyjen huomiointi uuden ajan myynnissä
  • Riittävät raamit ja rakenteet, joilla rakentaa seurattava ja mitattava malli sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntityöhön

Valmentaja: Sani Leino

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa, jolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon maailmassa. Tämän lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin keskittyvä #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina.

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 199 euroa (+ alv 24 %). Hinta muille 249 euroa (+ alv 24 %). Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittaudu viimeistään 24.10.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin (Zoom) viimeistään 26.10.2022

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!