Siirry sisältöön
School of Sales: Social selling myyjälle

School of Sales: Social selling myyjälle

 

Tiistai 8.11. klo 8.4512.00
Webinaari (School of Sales)

 

Jos mietit, että mitä se social selling oikein on tai ajattelet, että ei siitä ainakaan sinun työssäsi ole mitään hyötyä, niin tämä koulutus on juuri sinulle! Sinun kannattaa myös osallistua, jos olet jo asiasta jo jotenkin jyvällä, mutta haluat päästä parempiin tuloksiin. Uskallatko ottaa haasteen vastaan? Tämän koulutuksen jälkeen tiedät ainakin, mitä teet tai et tee  ja miksi. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan innostumaan ja onnistumaan!

Webinaarin agenda

Mitä social selling on ja mitä se ei ole?

Miksi sinunkin kannattaa somettaa enemmän kuin koskaan ennen

LinkedIn osana B2B-myyntiprosessia  mikä myyntiprosessissa muuttuu?

  • Sosiaalinen myynti LinkedInissä − 8 askelta kohti tuloksia
  • Myyjän asiakaslähtöinen LinkedIn-profiili
  • Luottamusverkoston kasvattaminen
  • LinkedIn prospektointi ja tiedon hakukoneena
  • Sosiaalinen kuuntelu
  • Näkemyksellinen (monikanavainen) kontaktointi
  • Sisällöntuottaminen  eli liidien generointi ja sinun brändäys
  • Social selling mittarit  seuraa statistiikkaa ja opi parantamaan tuloksia
  • Myyjän ajankäyttö somessa ja tavoitteet

Muistilista oikeaoppiseen sosiaaliseen myyntiin

Valmentaja: Oona Kankkunen

 
Network & Growthin yrittäjävalmentaja Oona Kankkunen auttaa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä myynnin sekä tunnettuuden kasvussa. Oonan missio on tehdä myynnistä näkemyksellistä ja sosiaalista sekä viestinnästä vetovoimaista. Hän vaikuttaa myynnin ja markkinoinnin modernisoimiseen sekä näiden yhteispelin parantamiseen muun muassa social selling -valmentajana, LinkedIn-vaikuttajana ja MMA:n #myynninlähettiläs-roolissaan.
 
Oona on Suomessa suosittu sosiaalisen myynnin puolestapuhuja, suosituimpia LinkedIn-kouluttajia sekä tunnetun #linkedinafterworkhelsinki-verkostoitumistapahtuman perustaja.
 
Myynnin valmentamisesta Oonalla on 10 vuoden kokemus B2C- ja B2B-kentässä. Hän on rakentanut kymmenille yrityksille moderneja myynnin prosesseja, pelikirjoja ja valmentanut tuloksellisesti sosiaalista mediaa ja myyntiä muun muassa IT-, rakennus-, teollisuus-, retail- ja palvelualoilla. Oonan ammatillinen liekki palaa myynnin modernisoimiseen ja myynnin arvostuksen parantamiseen Suomessa.

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 199 euroa (+ alv 24 %). Hinta muille 249 euroa (+ alv 24 %). Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittaudu viimeistään 3.11.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin (Zoom) viimeistään 7.11.2022.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!