Siirry sisältöön
School of Sales: Myynnin psykologiaa johdolle - Tunneälyn kehittäminen myyntityössä

School of Sales: Myynnin psykologiaa johdolle  tunneälyn kehittäminen myyntityössä

 

Keskiviikko 16.11. klo 8.3016.00
Webinaari (School of Sales)

 

Menestyvät myyntiorganisaatiot panostavat tunnetaitojen kehittämiseen. Tutkimukset osoittavat selvästi, että ihmisten tunteiden ja heidän suoritustasonsa välillä on suora yhteys. Peräti 23 prosenttia myynnin paremmasta suorituksesta selittyy tunnetaidoilla. Tunneäly-valmennukset myyjien kehittämisessä ovatkin 2020-luvun kovin juttu! 

Tutkitusti myyjien menestysvaikeudet eivät johdu tietojen tai taitojen puutteesta, vaan tunne- ja asenneperäisistä ajattelun oikosuluista, jotka estävät myyjää saavuttamasta parastaan ammatissaan. Tänä päivänä myynti koskettaa niin laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisia ja asiantuntijoita että ei voida puhua vain perinteisestä myyntityöstä ja myyntivalmennuksesta. Tunnetaidot myyntityössä ja myynnin johtamisessa ovat tämän vuosikymmenen trendi.

Tunneäly näkyy käytännössä tunnetaitoina ja nämä taidot ovat asioita, joita voi kehittää samoin kuin tietotaitojakin. Tässä valmennuksessa keskitymme juuri näihin myyntityön kannalta keskeisiin tunnetaitoihin ja myös siihen, miten niiden avulla kehitetään myyntijohtamista, yhteistyötä, resilienssiä ja organisaation tunneilmapiiriä. Tunneilmapiiri vaikuttaa suoraan työhyvinvointiin, sitoutumisen ja suoritustasoon.

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan, miten mahdollistat yrityksesi myynnin kasvun!

Webinaarin agenda

  • Miksi tunneälyn kehittäminen on tärkeää myyntiorganisaatiolle juuri nyt?
  • Miten tunneäly-valmennus näkyy yrityksen myyntituloksessa ja voiko sitä mitata?
  • Millainen on tunneälykäs myyjä ja miten valmennat sellaisen?
  • Myyjän keskeiset taidot 2020-luvulla

Valmentaja: Mikko Parikka


Mikko Parikka on Adeptus Partners Oy:n ratsastava toimitusjohtaja. Mikko onkin usein sanonut, että jos haluat kehittää tunnetaitojasi, niin hyppää hevosen selkään. 

Liike-elämän Tunnetaito-valmentajana korkeaa arvostusta nauttivan Mikon elämäntehtävänä on pureutua työyhteisöjen tunne- ja asenneperäisiin voimavaroihin. Mikon valmennuksissa raivataan tilaa uuden oppimiselle ja muutetaan ihmisten ajattelua täytyy-asennosta haluan-ajatteluksi. Mikon ihmiskeskeiset tunneäly-valmennukset eivät ole pehmeää hyssyttelyä, vaan hyvin tavoitteellista itsensä ja sitä kautta koko tiimin kehittämistä tuottavien tunteiden avulla. 

Mikko käsittelee Tunneäly-aiheita kirjoituksissaan, joita voit seurata Myyntiesteet™-blogissa. Mikon löydät myös LinkedIn:sta sekä Instagramista. Lisäksi voit halutessasi liittyä yli 2 700 jäsenen Tunneäly myyntityössä -LinkedIn-ryhmään, jossa tunneälyyn liittyviä artikkeleita julkaistaan laaja-alaisesti.

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 390 euroa (+ alv 24 %). Hinta muille 490 euroa (+ alv 24 %). Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittaudu viimeistään 11.11.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin (Zoom) viimeistään 16.11.2022.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!