Siirry sisältöön
School of Sales: Menestyksekäs myyntistrategia

School of Sales: Menestyksekäs myyntistrategia

 

Keskiviikko 22.11. klo 8.3016.00
Webinaari (School of Sales)

 

Ilman oikeaa myyntistrategiaa ja sen laadukasta toteutusta paraskin strategia jää ylimmän johdon ja hallituksen unelmaksi. Yritys ei myöskään saavuta asetettuja tavoitteita. Myyntijohto on vastuussa siitä, että yrityksen strategia toteutuu halutulla tavalla. Tämä onnistuu rakentamalla siihen sopiva myyntistrategia ja jalkauttamalla strategiaa systemaattisesti. 

Tässä valmennuksessa pureudumme myynnin johtamisen ikuisiin ja tärkeimpiin fundamentteihin sekä katsomme, miten parhaiden myyntiorganisaatioiden myyntijohto rakentaa myyntistrategiansa ja johtaa myyjiä.  

Valmennuksen jälkeen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle selkeämpää ja helpompaa. Päivän aikana poimit vähintään 23 välittömästi toteutuskelpoista ideaa omaan käyttöön. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Webinaarin agenda

  • Liiketoimintamallin mukaisen myyntistrategian rakentaminen
  • Myyntistrategian tärkeimmän komponentit
  • Tavoitteiden asettaminen
  • Kaupallisten toimenkuvien uudistaminen ja työsopimusten rukkaaminen
  • Miten varmistat, että yrityksen tavoitteet ovat saavutettavissa myynnin ja markkinoinnin nykyresursseilla?
  • Miten maksimoit jokaisen myyjän potentiaalin?
  • Miten varmistat, että markkinoinnin ja myynnin yhteispeli sujuu ja on hyvin johdettu?
  • Millä rutiineilla varmistat, että oma johtamistyösi on mahdollisimman tehokasta?

Valmentaja: Jan Ropponen

Jan Ropposen missiona on varmistaa, että suomalaiset yritykset ja myyntiorganisaatiot menestyvät globaalissa kilpailussa. Hän vauhdittaa tuloksia tuomalla yrityksille käyttöön parhaiden B2B-myyntiorganisaatioiden toimintamalleja ja työkaluja. Jan on auttanut lukuisia tunnettuja suomalaisia yrityksiä, kuten konepajayrityksiä, teleoperaattoreita sekä ohjelmisto- ja teknologiayhtiöitä saavuttamaan tavoitteensa nostamalla myyntiorganisaation suorituskykyä uudelle tasolle. Hän on kirjoittanut modernista myynnistä muun muassa Sales Habits of Winners ja Revenue Growth Platform- sekä Miljoonamyyjä-kirjat.

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 390 euroa (+ alv 24 %). Hinta muille 490 euroa (+ alv 24 %). Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittaudu viimeistään 28.10.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin (Zoom) viimeistään 1.11.2022.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!