Siirry sisältöön
School of Sales: Kahdentoista askeleen normipäivä

School of Sales: Kahdentoista askeleen normipäivä

 

Torstai 17.11. klo 8.3016.00
Webinaari (School of Sales)

 

Millainen sun päivä on? ”Ihan normi päivä”, oli Kummelinkin hahmoilla tapana sanoa. Mutta millainen on modernin myyjän päivä? Miten sinä rakennat onnistuneen päivän asiakkaiden löytämiseen tai että asiakkaat löytävät sinut? Miten sinä askellat tapaamiselle kasvokkain tai verkossa? Onhan sinulla perusasiat hallussa tavoitteiden, kuuntelun, kysymys- tai neuvottelutaitojen osalta? Mitenkäs modernin myynnin välineet ja taktiikat?

Useimmat konkarit kulkevat rutiinilla ja tuurilla, ei taidolla. Rutiini on muodostunut matkan varrella, joka useimmissa tapauksissa toimii hyvin ja tuloksia syntyy. Entäpä jos päiväsi ei olisikaan normipäivä, vaan siitä voisi tulla huippupäivä, kun varmistaisit perusasiat 2020-luvulle?

Tämä koulutus on tarkoitettu oman elämänsä konkareille tai myyntipolkunsa alussa tarpoville. Myyjille tai myyjiksi aikoville, jotka haluavat varmistaa kahdentoista askeleen tekniikalla oman huippupäivänsä tuloskunnon. Tämän koulutuksen jälkeen voit vetää kädet puuskaan ja sanoa: ”Kyllä mä nämä perusjutut haltsaan”. 

Webinaarin agenda

  • Kenen kieltä puhut, ihmistä vai minä minää?
  • Myyjä on markkinoija, työvälineet sisällöntuotantoon
  • Viisi tehokasta tapaa päästä tapaamiselle
  • Myyntikäynti, mikä se on?
  • Myyntikäynnin askeleet livenä ja verkossa
  • Ratkaisumyynti vs. oivallusmyynti

Valmentaja: Pasi Rautio


Pasi Rautio on myyntikuiskaaja ja markkinoinnin apumies Tuplaamosta.

Pasi valmentaa, kouluttaa, kiertää puhumassa ja auttaa muita menestymään: opiskelijoita, palkollisia, yrittäjiä, johtajia, myyjiä tai sellaisiksi haluavia. Nuorena oman vitsansa vääntänyt. Tuhansia kilometrejä, satoja virheitä. Oppimisen polku jatkuu edelleen. Pasi tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä.

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 290 euroa (+ alv 24 %). Hinta muille 390 euroa (+ alv 24 %). Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittaudu viimeistään 14.11. 

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin (Zoom) viimeistään 16.11.2022

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!