Siirry sisältöön
School of Sales: Asiakkuuksien kasvattaminen

School of Sales: Asiakkuuksien kasvattaminen

 

Torstai 6.10. klo 8.3016.00
Webinaari (School of Sales)

 

Monien tutkimusten mukaan yritysten suurin kasvupotentiaali piilee nykyisissä asiakkuuksissa. Mutta kuinka varmistat, että ensin osaat panostaa oikeisiin asiakkaisiin ja sen jälkeen vielä saat valjastettua niiden koko potentiaalin? Tartumme näihin ja moneen muuhun kysymykseen tässä koulutuksessa.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan Miljoonamyyjä-kirjan kirjoittaneen Jan Ropposen vinkit, keissit ja tutkimustiedot asiakkuuksien kasvattamisesta!

Koulutuksemme sopii sekä myyjille että kaikille muille, jotka haluavat varmistaa, että yrityksen tärkeimmästä omaisuudesta eli asiakkuuksista, pidetään hyvää huolta.

Webinaarin agenda

Oikeiden asiakkaiden valinta

  • Mitkä ovat kriteerit asiakkuuksien valinnassa?
  • Asiakkuuden luokittelut ja erilaiset hoitomallit
  • Lojaalit asiakkaat ja heidän merkityksensä

Taktiikat: Miten kasvattaa tärkeitä asiakkuuksia?

  • Myyjän rooli avain- ja strategisissa asiakkuuksissa
  • Miten rakentaa voittava asiakkuussuunnitelma?
  • Suhteiden rakentaminen asiakkaiden avainhenkilöiden kanssa
  • Miten sitouttaa asiakas mahdollisimman laajaan yhteistyöhön?

Valmentaja: Jan Ropponen

Jan Ropposen missiona on varmistaa, että suomalaiset yritykset ja myyntiorganisaatiot menestyvät globaalissa kilpailussa. Hän vauhdittaa tuloksia tuomalla yrityksille käyttöön parhaiden B2B-myyntiorganisaatioiden toimintamalleja ja työkaluja. Jan on auttanut lukuisia tunnettuja suomalaisia yrityksiä, kuten konepajayrityksiä, teleoperaattoreita sekä ohjelmisto- ja teknologiayhtiöitä saavuttamaan tavoitteensa nostamalla myyntiorganisaation suorituskykyä uudelle tasolle. Hän on myös kirjoittanut modernista myynnistä Sales Habits of Winners ja Revenue Growth Platform sekä Miljoonamyyjä -kirjat.

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 290 euroa (+ alv 24 %). Hinta muille 390 euroa (+ alv 24 %). Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittaudu viimeistään 3.10.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin (Zoom) viimeistään 5.10.2022.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!