Siirry sisältöön
Modernin myynnin huippukiertue

Näin onnistut modernissa myynnissä

🏠 Helsinki, Scandic Park Helsinki to 14. maaliskuuta kello 1316

Elämme valtaistuneiden ja valistuneiden asiakkaiden aikakautta. Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut rajusti viime vuosien aikana ja se on johtanut siihen, ettei myynnissä enää perinteiset poppaskonstit toimi. Myynti on vaativaa asiantuntijatyötä. Siinä suhteen luominen asiakkaaseen ja sen syventäminen monikanavaisesti tulee olla kaiken myyntitekemisen keskiössä. Asiakkaiden ostokäyttäytymisen myötä elämme myös myynnin kannalta uutta aikakautta!
 
Tervetuloa Helsinkiin!
 
Suomen suosituimmat myynnin valmentajat Kert Kenner ja Sani Leino tekevät kevätkiertueen ja päättävät sen komeasti maaliskuussa Helsinkiin. Rento maamerkkihotelli Scandic Park Helsinki Töölön kupeessa kerää yhteen myynnin osaajat, jotka saapuvat hakemaan uusia ideoita upeaan työhönsä.
 
Sani ja Kert rokkaaavat myös Turussa 18. tammikuuta ja Tampereella 14. helmikuuta.
 
Lupaamme, että tässä tapahtumassa
  • opit keinoja ja tapoja millä menestyt myös vuoden 2024 myynnissä muuttuneessa ja muuttuvassa maailmassa.
  • ei höpötetä teoriaa vaan asiat käydään läpi konkretian ja käytännön työkalujen kautta. 
  • tapaat kollegoitasi ja pääset inspiroitumaan kohtaamisista.
     
 
Tee ensi vuodesta entistä parempi myyntivuosi aloita ilmoittautumalla mukaan!
 
 
Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen sitova. Varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä: jos sinulle tulee este, muistathan heti peruuttaa osallistumisesi.
Peruuttamatta jätetyistä paikoista veloitamme 30 euron sakkomaksun.
 
Kiertueen mahdollistavat Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA sekä Scandic.
 
 
Nämä konkarit tietävät mistä puhuvat, kun aiheena on myynti!
 
Sani ja Kertin suosittua #Myyntipodia on ilmestynyt jo lähes 70 jaksoa. Tämän lisäksi kaksikolta on ilmestynyt #Myyntikirja, jonka oppeja myös tapahtumassa käydään läpi.
 
 
Sani Leino on Suomen kysytyimpiä puhujia ja valmentajia sosiaalisen median hyödyntämisessä myyntityössä, sekä myynnin modernisoinnissa. Hänet on valittu maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon ja hän on ollut luomassa maailman ensimmäistä sosiaalisen ja digitaalisen myynnin ammattitutkintoa.
 
Myynninvalmennusuransa aikana Sani on valmentanut satoja myyntiorganisaatioita ja tuhansia myyjiä ympäri maailmaa parantamaan performanssiaan myynnin parissa. Sani suhtautuu intohimoisesti kotimaisen myyntityön parantamiseen, jonka johdosta hän kiertääkin Suomea fyysisesti tai digitaalisesti yli 120 valmennuksen / koulutuksen vuosivauhtia.
 
 

Kert Kenner on Suomen vaikuttavimpia modernin myynnin toimintatapojen kehittäjiä ja modernin myynnin valmentajia. Hän on valmentanut yli 20 vuoden urallaan jo yli 1000 yritystä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia.

Kertin missiona on tehdä Suomesta parempi myyntimaa. Siihen pääsemiseksi Kert kehittää myynnin sisäistä ja ulkoista maailmaa eri yrityksissä. Ulkoisessa maailmassa keskiössä on asiakkaalle arvon luonti. Sisäisessä maailmassa myyjäarvon luonti.

Kert on myös MMA:n myynnin lähettiläs.

Lämpimästi tervetuloa messiin!