Siirry sisältöön
Salassapitosopimukset

Salassapitosopimukset

Tiistai 30.8. klo 910
Webinaari

Osallistu webinaariimme, jossa käymme läpi salassapitosopimusten tekemistä. Webinaarin tarkoitus on opastaa sinua välttämään ne pahimmat karikot salassapitosopimuksen tekemisessä.

Työsopimuslain kilpailukieltosopimuksia koskevan lakimuutoksen myötä työnantajien kiinnostus salassapitosopimuksiin on lisääntynyt. Tällä hetkellä salassapitosopimukset ovat lakipalvelumme tarkistamissa työsopimuksissa jo selkeästi yleisempiä kuin kilpailukieltosopimukset. Jotta salassapitosopimuksia voi käsitellä ja ymmärtää, on hyvä tuntea myös rikoslain säädökset yrityssalaisuuden rikkomisesta.

Kouluttaja: Jyrki Järvinen

 
 

Webinaarin kouluttaja on Jyrki Järvinen (työsuhdejuristi) MMA:n lakipalvelusta. Jyrki tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hän on erikoistunut erityisesti yrittäjäjäsentemme neuvontaan.

Ilmoittautuminen päättyy 26.8. klo 15.

 


 

Lakipalvelumme on yksi parhaimmista jäseneduistasi

Muistathan myös, että jäsenenämme lakipalvelumme on käytössäsi työelämän pulmatilanteissa. Lakitiimimme palvelee sinua aina arkisin, täältä löydät tiimimme yhteystiedot: MMA:n lakipäivystys. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!