Siirry sisältöön
TAPAHTUMAN TIEDOT

Säästöpuukävely metsänomistajille Kuopio, Neulaniemi

Tilaisuus järjestetään 29.9.2021 klo 10:00-12:00 Neulaniemessä Kuopiossa. Ilmoittautuminen päättyy 27.8.2021 klo 9:00
 
Tiedätkö, miten voit ylläpitää ja lisätä luonnon monimuotoisuutta metsässäsi? 
 
Metsänomistajille suunnatuilla noin kahden tunnin kävelylenkeillä tutustumme talousmetsien luonnonhoidon kustannustehokkaisiin keinoihin ja toimintatapoihin. Pääroolissa ovat säästöpuut ja niiden merkitys, valinta ja sijoittelu eri-ikäisissä metsiköissä. Saat käytännön vinkkejä ja tietoa lahopuista, riistatiheiköistä, sekapuustoisuudesta, luontokohteiden turvaamisesta ja muista luontoasioista. Säästöpuukävelylle osallistuvat saavat mukaansa linnunpöntön.
 
Säästöpuukävelyt ovat osa Laatuloikka luonnonhoitoon Pohjois-Savossa -hanketta. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa.
 
Huomioithan, että Säästöpuukävelyn reitti kulkee pääosin metsämaastossa. Maastokelpoiset jalkineet ovat tarpeen. Olemme rajoittaneet osallistujamäärän 20 henkilöön.
 
Koronavirustilanteen vuoksi noudatamme kaikissa lähitapaamisissamme yleisiä koronaohjeita ja -suosituksia. Metsäkeskuksen koronaohjeet. Ilmoittautuneille lähetämme tarkempia ohjeita ennen tilaisuutta tervetuloviestissä. Huomaathan, että osallistujamäärää voidaan rajoittaa tai tilaisuus siirtää, mikäli koronatilanne muuttuu. 


Hinta

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja

Päivi Mäki
projektipäällikkö
Laatuloikka luonnonhoitoon Pohjois-Savossa -hanke
puh. 050 516 0743
paivi.maki@metsakeskus.fi