Siirry sisältöön
SEO-kirjoittamisen perusteet

SEO-kirjoittamisen perusteet 

Torstai 18.3. klo 10-12
Webinaari 

Miten kirjoitetaan hakukoneoptimoitua tekstiä? Mitä eri tekijöitä sinun tulee ottaa huomioon, kun luot sisältöä omille nettisivuillesi, jotta hakukoneet varmasti löytävät perille?
 
Tässä webinaarissa asiantuntijamme Eeva Ristkari käy läpi käytännönläheisesti ja esimerkein hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon perusteita.
 
Kouluttaja: Eeva Ristkari, Kuuki Marketing Lab
 
Koulutuksen järjestää Marketing Finland: Marketing Finland
 
Koulutus on sinulle MMA:n jäsenenä ilmainen, mikä on rahanarvoinen etu! Yhden Marketing Finlandin kurssin hinta on osallistujalle normaalisti 87-129 euroa. Paikkoja on myös rajoitetusti, live-webinaariin otetaan mukaan maksimissaan 50 henkilöä.

Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2021

Saat sähköpostiisi linkin webinaariin tiistaina 16.3. Linkki aukeaa torstaina 18.3. ennen webinaarin alkua. Huomioithan, että tapahtuman osallistumislinki on henkilökohtainen. 
 
Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!