Siirry sisältöön
SEO 5: SEO-kirjoittaminen ja sisällöntuotanto

SEO 5: SEO-kirjoittaminen ja sisällöntuotanto

Torstai 4.4. klo 10−11.30
Webinaari 

Mitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon SEO-sisällöntuotannossa ja tekstin hakukoneoptimoinnissa? Mitä on SEO-copywriting ja kuinka sitä tehdään? Kuinka avainsanoja tulisi hyödyntää verkkosivujen sisällössä? Miten voit hyödyntää tekoälyä ja mitkä työkalut kannattaa ottaa käyttöön SEO-sisällöntuotannossa? 

Näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä webinaarissa, jossa asiantuntijamme Ulla Ristkari-Ryynänen käy läpi käytännönläheisesti ja esimerkkien kautta hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon perusteita.

Kouluttajamme

Ulla Ristkari-Ryynänen
Director – Business, ­Communications & Marketing
Kuuki Marketing Lab Oy

"Olen yksi Kuukin perustajista, markkinointiviestinnän tiimimme ohjaaja sekä kumppaniemme strateginen tuki. Tämän lisäksi vastaan Kuukin markkinointiviestinnästä ja liiketoiminnan kehityksestä osana johtotiimiä.

Laaja työkokemukseni monimuotoisesta markkinoinnista omien alojensa vahvojen brändien parissa on antanut monipuolista näkemystä liike-elämään. Osaan yhdistää perinteisen markkinoinnin keinot digitaalisen maailman vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin SoMen, SEM:n ja SEO:n kautta.

Hyödynnän erilaisia markkinointikanavia luodessani asiakkaalle myyntiä tehostavia markkinointiratkaisuja. Vahvuuksiini kuuluvat markkinointistrategioiden luominen, oikeiden markkinointikanavien valinta ja kohdennetun markkinointiviestinnän toteuttaminen myyntiä tukevana toimintona."

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 1.4.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.