Siirry sisältöön
SEA Hakukonemainonta

SEA Hakukonemainonta 

Torstai 5.10. klo 10−11
Webinaari 

Tässä webinaarissa saat napakan paketin hakukonemainonnasta ja sen perusperiaatteista. Koulutuksen sisältö keskittyy erityisesti hakukonemainontaan Googlessa ja antaa osallistujille perusteellisen ymmärryksen mainostamisen eri vaihtoehdoista Googlen verkostossa.

Webinaarissa käsitellään myös hakusanamainonnan perusperiaatteita ja opitaan, miten hakukoneoptimointi (SEO) ja hakukonemainonta (SEA) toimivat yhdessä tehokkaasti. Käymme läpi myös mainosverkoston ja -muodon valintaa mainonnan tavoitteen mukaan ja selvitämme, mikä auttaa saavuttamaan tavoitteet tehokkaasti ja taloudellisesti. Listaamme myös hakukonemainonnan parhaita käytäntöjä ja trendejä.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää hakukonemainonnan mahdollisuuksista sekä oppia lisää hakukonemainonnasta ja sen ostamisesta. Se on suunnattu markkinoinnin päättäjille ja asiantuntijoille, jotka käyttävät kumppaneita.

Koulutuksessa saat tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä muun muassa seuraavista asioista:

  • SEA – Mitä on hakukonemainonta?
  • Mainonta Googlessa
  • Googlen mainosverkostot
  • Hakusanamainonnan perusperiaatteet
  • SEM = SEA ❤ SEO
  • Mikä mainosverkosto ja mainosmuoto kannattaa valita hakukonemainonnasta?
  • SEA – Best Practices
  • SEA trendit

Kouluttajamme

Ulla Ristkari-Ryynänen, Kuuki
CMO, Founding Partner

Näin kouluttajamme Ulla kertoo itsestään: 

"Olen yksi Kuukin perustajista, markkinointiviestinnän tiimimme ohjaaja sekä kumppaniemme strateginen tuki. Tämän lisäksi vastaan Kuukin markkinointiviestinnästä ja liiketoiminnan kehityksestä osana johtotiimiä. Laaja työkokemukseni monimuotoisesta markkinoinnista omien alojensa vahvojen brändien parissa on antanut monipuolista näkemystä liike-elämään. Osaan yhdistää perinteisen markkinoinnin keinot digitaalisen maailman vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin SoMen, SEM:n ja SEO:n kautta. Hyödynnän erilaisia markkinointikanavia luodessani asiakkaalle myyntiä tehostavia markkinointiratkaisuja. Vahvuuksiini kuuluvat markkinointistrategioiden luominen, oikeiden markkinointikanavien valinta ja kohdennetun markkinointiviestinnän toteuttaminen myyntiä tukevana toimintona."

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.

 

Webinaarisarjasta kolme koulutusta maksutta jäsenillemme

Tämä on kuudes Marketing Finlandin Digimarkkinointi NYT -webinaarisarjan koulutus. Ilmoittautumislinkki siihen on sivun lopussa.

Tarjoamme sarjan webinaareista kaikkiaan kolme koulutusta (5.9., 28.9. ja 5.10. järjestettävät) maksutta MMA:n jäsenille. Huomio! Jotta voit osallistua näihin maksuttomiin koulutuksiin, muistathan ilmoittautua niihin koulutuskalenterimme kautta.

Sarjan kaikki osat ovat:

Voit osallistua omakustanteisesti muihin sarjan koulutuksiin. Ne sisältyvät Marketing Finland Academy -lisenssiin. Yksittäisen koulutuksen hinta on Marketing Finlandin jäsenille 99 euroa ja ei-jäsenille 169 euroa. Voit ostaa koulutukset täältä >>

Koulutussarja on mahdollista ostaa myös pakettina. Yhteishinta koko paketille 629 euroa tai 999 euroa (sis. 7 koulutusta). Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Koko paketin voit ostaa Marketing Finlandin verkkokaupasta omana tuotteenaan. Klikkaa tästä hankkimaan koko sarja >>

Ilmoittaudu viimeistään 2.10.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän webinaariin vain MMA:n jäsenille. 

Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.