Siirry sisältöön
Rakentavaa keskustelua Erätauko-dialogin avulla, Helsinki

Rakentavaa keskustelua Erätauko-dialogin avulla, Helsinki 

La 23.3.2024 klo 9.30–16.00, Helsinki 

Kuvaus  

Haluatko olla mukana vahvistamassa osallisuutta ja vähentämässä yhteiskunnallista vastakkainasettelua? Haluaisitko laajentaa ymmärrystäsi jostain työhösi liittyvästä kompleksisesta teemasta osallistamalla eri sidosryhmiä keskusteluun?  
 
Erätauko on Sitran ja Erätauko-säätiön kehittämä dialogimalli, jonka avulla on mahdollista käydä rakentavaa keskustelua ohjatusti ja turvallisesti eri lähtökohdista tulevien ihmisten kesken.  Jokainen meistä voi toimia Erätauko-dialogin fasilitaattorina, jos hallitsemme dialogiprosessin kulun.  

YKAn Rakentavaa keskustelua Erätauko-dialogin avulla -koulutuksessa opit hyödyntämään dialogia rakentavien keskustelujen fasilitoinnissa ja saat käytännön vinkkejä Erätauko-keskusteluiden soveltamiseen omassa työssäsi ja organisaatiossasi. 

Koulutus soveltuu kaikille ykalaisille, jotka haluavat oppia fasilitoimaan Erätauko-keskusteluja ja näin omalta osaltaan edistää rakentavampaa keskustelukulttuuria.  


Koulutuksen jälkeen 

  • tunnet dialogin periaatteet ja tavoitteet 

  • hallitset yhden dialogityökalun, Erätauko-dialogin, perusteet ja etenemisen 

  • olet harjoitellut dialogin vetämistä turvallisessa ympäristössä muiden ykalaisten kanssa. 

  • sinulla on valmiudet suunnitella oma Erätauko-dialogi ja toteuttaa se omassa työympäristössäsi tai muussa viitekehyksessä. 


Aika 

Lauantaina 9.30–16.00

Aamupalaa on tarjolla 9.00 alkaen, omakustanteinen lounastauko puolen päivän aikaan. 

 

Paikka 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Mikonkatu 8 A (9. krs), 00100 Helsinki 

 

Kouluttaja 

Organisaatiovalmentaja ja sertifioitu business coach, KTM Tarja Eloranta. Tarja on fasilitoinut erilaisia työpajoja, dialogeja ja muutosjohtamisen sekä esihenkilöiden valmennuksia useita vuosia eri toimialoilla. Tarjan erityisosaamisena on dialogin edistäminen työyhteisössä ja yhteiskunnassa, johtoryhmätyöskentelyn tukeminen, muutosjohtamisen tuki sekä valmentavan johtamisen kouluttaminen. 

Tarja Eloranta, valokuva.

 

Kenelle 

Maksuton koulutus YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä koulutus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi
 

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautumisaika 10.1.2024 klo 9.00 – 19.3.2024 klo 21.00. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  Huomioithan, että koulutuksessa on rajattu osallistujamäärä. 

 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi