Siirry sisältöön
Psykologiset vaikuttamiskeinot myyntityössä

Psykologiset vaikuttamiskeinot myyntityössä  

Perjantai 22.3. klo 910.30
Webinaari

Kun ymmärrät miten asiakkaasi aivot toimivat, ymmärrät miksi osa myynnin vakiintuneista käytännöistä ja uskomuksista ei tuotakaan haluttuja tuloksia. 

Tässä koulutuksessa sukellamme syvemmälle psykologisiin vaikuttamiskeinoihin. Tarjoamme sinulle käytännön keinoja ja taktiikoita, joiden tiede on todentanut lisäävän ostamista yli 95 prosentin varmuudella. 

Kouluttajamme jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä, joiden avulla voit erottua kilpailijoista ja saavuttaa pysyvää menestystä myyntityössäsi. 

Tähän koulutukseen kannattaa ilmoittautua, jos haluat 

  • Syventää ymmärrystäsi asiakkaiden aivojen toiminnasta. 

  • Oppia käytännönläheisiä psykologisen vaikuttamisen keinoja. 

  • Viedä myyntimenestyksesi uudelle tasolle! 

 

Tämä koulutus on suunnattu erityisesti myynnin ammattilaisille. 

Muista myös Markuksen Neurotiede, aivot ja ostokäyttäytyminen -koulutus 14. maaliskuuta, joka on johdanto aivojen ostokäyttäytymiseen. 

Todella mielenkiintoinen aihe ja erittäin hyvä kouluttaja, joka osasi soveltaa tietotaitoaan suoraan myynnin ja markkinoinnin maailmaan.” – Jäsenpalaute Markuksen aiemmasta koulutuksesta  

Kouluttajamme 

Markus Kivikangas (PsM) Steinheide Oy:stä on harvinainen tieteen ja liike-elämän välimaastossa viihtyvä tieteellisten innovaatioiden kaupallistaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Markus tutki Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa markkinointia ja johtamista hyödyntämällä psykologiaa, psykofysiologiaa, neurotieteitä ja aivokuvantamista. Steinheide tarjoaa yhteistyökumppaneilleen käyttäytymistieteiden parhaat löydökset myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehokkuuden lisäämiseksi yli 95 prosentin varmuudella.
 

Ilmoittaudu viimeistään 12.3. klo 12.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.