Siirry sisältöön
Power BI:n jatkokurssi

Power BI:n jatkokurssi  

Ke 3.4.2024 klo 14–16, Teams Live
 

Kuvaus 

Power BI:n jatkokurssi on suunnattu keskitason käyttäjille, jotka ovat jo tutustuneet Power BI:n perusteisiin ja ymmärtävät ohjelmiston perusperiaatteet ja näkymät ja osaavat itse luoda perusraportteja. Koulutuksen jälkeen käyttäjä selviää paremmin yleisimmistä haasteista, joita hieman edistyneemmässä Power BI:n käytössä ilmenee. 

Koulutus soveltuu parhaiten PC-käyttäjille, joiden koneella Power BI:n työpöytäversio (Lisätietoja kohdassa Käyttöjärjestelmävaatimukset).  
 

Koulutuksen jälkeen 

  • kykenet selviämään yleisimmistä keskitason haasteista Power BI:n kanssa  

  • osaat laajemmin hyödyntää Power BI:n mahdollisuuksia  

  • hallitset paremmin DAX-funktiot, datan tuomisen ja hallinnan Power Queryssä  

  • osaat hyödyntää Power BI:n visualisointeja ja kehittää parempia dashboardeja. 
     

Käyttöjärjestelmävaatimukset

Koulutus soveltuu parhaiten PC-käyttäjille, joiden koneella Power BI:n työpöytäversio. Käy lataamassa ja asentamassa Power BI Desktop jo valmiiksi koneellesi. Ilmaisversiolla pääsee Power BI:ssä jo melko pitkälle ja tätä käytetään myös koulutuksessa. Koulutuksessa käytetään englanninkielistä versiota, jota suosittelemme kaikille. Voit ladata Power BI Desktopin tästä linkistä: https://powerbi.microsoft.com/en-us/downloads/ 

Power BI:n työpöytäversio ei ole saatavilla Macille. Macilla toimii Power BI:n verkkoversio, jota ei kuitenkaan käydä läpi tässä koulutuksessa. 

 

Aika 

Keskiviikkona 3.4.2024 klo 14–16 
 

Paikka 

Teams Live 

 

Kouluttaja 

Tomas Kukkonen, Excelkoulu. 
Tomas Kukkonen, valokuva.

 

Kenelle 

Maksuton verkkovalmennus YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi

 

Ilmoittautumisaika

10.1.2024 klo 09:00 - 1.4.2024 klo 21:00. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä. Ei osallistujamäärärajoitusta. 
 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi