Siirry sisältöön
Power BI DAX-funktiot 7 – tekstifunktiot

Power BI DAX-funktiot 7 – tekstifunktiot

Keskiviikko 13.9. klo 910
Webinaari

Power BI on Microsoftin raportointiratkaisu. Se mahdollistaa tiedon noutamisen eri tietolähteistä, mallintamisen ja raporttien tuottamisen omalle koneelle asennetussa työpöytäsovelluksessa ja jakelun pilvipalvelun kautta raportteja tarvitseville. Power BI on mullistanut tavan tuottaa erilaisista tietolähteistä raportteja, joiden ulkoasu on tyrmäävä ja käytettävyys helpompaa kuin mikään.

Tule oppimaan lisää ohjelman käytöstä: koulutuksessamme saat parhaat opit tekstifunktioiden käyttöön!

Tavoite

Tässä koulutuksessa tutustut tiedonkäsittelyyn tekstifunktioilla. Tekstinkäsittely tehdään usein Power Queryssa jo tietoa noudettaessa, mutta sen voi tehdä myös varsinaisen Power BI -tietomallin puolella DAX-funktioilla, jos esimerkiksi Power Querylla muokkaaminen ei ole mahdollista.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka hallitsevat Power BI:n perusasiat ja tuovat tietoa ulkoisista tietolähteistä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytämme uusinta Power BI Desktop -versiota.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käymme läpi esimerkkejä tekstinkäsittelyfunktioista, muun muassa: FIND, SEARCH, LEFT, RIGHT, MID, TRIM, LEN, FORMAT ja UNICHAR.

Kouluttaja: Eduhouse

Avainsanat: Power BI, Power BI Desktop, Power Query, raportointi, mallintaminen, pilvipalvelu, data, funktio

Ilmoittaudu viimeistään 8.9.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.