Siirry sisältöön
Power BI DAX-funktiot 6 – taulukonkäsittelyfunktiot

Power BI DAX-funktiot 6 – taulukonkäsittelyfunktiot

Maanantai 11.9. klo 910
Webinaari

Power BI on Microsoftin raportointiratkaisu. Se mahdollistaa tiedon noutamisen eri tietolähteistä, mallintamisen ja raporttien tuottamisen omalle koneelle asennetussa työpöytäsovelluksessa ja jakelun pilvipalvelun kautta raportteja tarvitseville. Power BI on mullistanut tavan tuottaa erilaisista tietolähteistä raportteja, joiden ulkoasu on tyrmäävä ja käytettävyys helpompaa kuin mikään.

Osallistu koulutukseemme, jossa saat hyödyllistä tietoa Power BI:n funktioista taulukoiden muodostamisessa!

Tavoite

Tässä tehotreenissä tutustut taulukon muodostaviin funktioihin. Kaavalla muodostettua taulukkoa voi hyödyntää samoin kuin tietolähteestä tulevaa taulukkoa tai sillä voi suodattaa esimerkiksi mittarin sisällä suoritettavaa laskentaa.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka hallitsevat Power BI:n perusasiat ja tuovat tietoa ulkoisista tietolähteistä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytämme uusinta Power BI Desktop -versiota.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käymme läpi esimerkkejä taulukon muodostavista funktioista ja niiden käyttökohteista. Niitä ovat muun muassa: SUMMARIZE, VALUES, TREATAS, GENERATESERIES, DISTINCT, ADDCOLUMNS, CROSSJOIN ja TOPN.

Kouluttaja: Eduhouse

Avainsanat: Power BI, Power BI Desktop, raportointi, mallintaminen, pilvipalvelu, suodatin, arvofunktio, laskenta, data

Ilmoittaudu viimeistään 6.9.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.