Siirry sisältöön
Power BI DAX-funktiot 4 – suodatinfunktiot

Power BI DAX-funktiot 4 – suodatinfunktiot

Keskiviikko 6.9. klo 910
Webinaari

Power BI on Microsoftin raportointiratkaisu. Se mahdollistaa tiedon noutamisen eri tietolähteistä, mallintamisen ja raporttien tuottamisen omalle koneelle asennetussa työpöytäsovelluksessa ja jakelun pilvipalvelun kautta raportteja tarvitseville. Power BI on mullistanut tavan tuottaa erilaisista tietolähteistä raportteja, joiden ulkoasu on tyrmäävä ja käytettävyys helpompaa kuin mikään.

Tule oppimaan lisää Power BI:n funktioista tietojen etsimiseen taulukoista!

Tavoite

Opi suodatin- ja arvofunktiot, joiden avulla voidaan etsiä tietoa taulukoista ja manipuloida laskennassa voimassa olevaa suodatinkontekstia.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka hallitsevat Power BI:n perusasiat ja tuovat tietoa ulkoisista tietolähteistä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytämme uusinta Power BI Desktop -versiota.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käymme läpi:

  • Esimerkkejä arvon tuottamiseen ja noutamiseen soveltuvista funktioista, kuten CALCULATE, SELECTEDVALUE, LOOKUPVALUE ja EARLIER.
  • Esimerkkejä suodattamiseen soveltuvista funktioista, kuten ALL, ALLSELECTED, ALLEXCEPT, REMOVEFILTERS ja FILTER.

Kouluttaja: Eduhouse

Avainsanat: Power BI, Power BI Desktop, raportointi, mallintaminen, pilvipalvelu, suodatin, arvofunktio, laskenta, data

Ilmoittaudu viimeistään 1.9.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.