Siirry sisältöön
PowerPoint – vaikuttavat esitykset

PowerPoint – vaikuttavat esitykset

Tiistai 11.6. klo 13-14
Webinaari

Esityksen tarkoituksena on helpottaa viestin perillemenoa ja tehdä viestistä mahdollisimman ymmärrettävä. Tässä PowerPoint on hyvä apuväline – oikein käytettynä. Hyvätasoisia ja erinomaisia esityksiä voi toteuttaa kymmenillä eri tavoilla, mutta millainen on hyvä PowerPoint -esitys? Osaanko tehdä asiaani tukevan diaesityksen? Entä millainen on hyvä dia? Tuttuja kysymyksiä, jotka risteilevät kaikkien satunnaisten ja kokeneempienkin PowerPoint -käyttäjien mielessä.

Tavoite

Tässä koulutuksessa tarkastelemme PowerPoint-esityksen rakentamista ja suunnittelua viestinnän näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa toimintamalli hyvän ja mielenkiintoisen esityksen rakentamiseksi.

Kenelle

Tämä tehotreeni sopii kaikille, jotka jo aktiivisesti käyttävät PowerPointia ja haluavat tehdä esityksistään vieläkin parempia.

Ohjelmaversio

Koulutus soveltuu PowerPoint 2010 -ohjelman tai sitä uudempien Windows-versioiden käyttäjille tai PowerPoint 2016 -ohjelman tai sitä uudempien Mac-versioiden käyttäjille. Koulutuksessa käytetään uusinta PowerPoint-sovellusta.

Koulutuksen sisältö

Vaikuttavan esityksen tekeminen

  • Mitä haluan kertoa ja kenelle?
  • Vaikutanko vai tiedotanko?
  • Kuinka kiteytän viestini ytimekkääseen ja ymmärrettävään muotoon?
  • Miten saan yleisöni muistamaan ydinasiat?
  • Hyvän esityksen rakenne

Kouluttaja: Eduhouse

Avainsanat: PowerPoint, Esittäminen, Esiintyminen, Viestintä

Ilmoittaudu viimeistään 6.6.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.