Siirry sisältöön
PowerPoint 2 – kuvat, kaaviot ja esittäminen

PowerPoint 2 – kuvat, kaaviot ja esittäminen

Keskiviikko 6.11. klo 1316
Webinaari

Kaipaako PowerPoint-esityksesi lisää visuaalisuutta? Tässä perustason koulutuksessa opit tekemään esityksiä tehokkaasti ja vaivattomammin. Saat tietoa esityksien visualisoinnin mahdollisuuksista sekä lisää varmuutta esityksien tekoon.

Tavoite

Koulutuksessa opit hyödyntämään visuaalista sisältöä, kuten prosessi- tai ympyräkaavioita, esityksen elävöittämiseksi. Lisäksi harjoittelemme esityksen pitämistä kaukosäätimellä tai ilman.

Kenelle

Koulutus sopii niin aloitteleville PowerPoint-käyttäjille kuin niille käyttäjille, jotka haluavat parantaa nykyisen työskentelynsä tehokkuutta.

Ohjelmaversio

Tämä koulutus soveltuu PowerPointin 2010- tai uudemmille Windows-versioille sekä Macin PowerPoint 2016- tai uudemmille versioille.

Koulutuksen sisältö

Kuvat esitystä visualisoimassa

  • Mistä saan kuvia? Kuvat omalta tietokoneelta tai verkosta tai stock-kuvat
  • Miten voi rajata ja muokata kuvaa? Kuvan rajaustoiminnot, tyylit ja tehosteet

Esityksen visualisoiminen kaavioilla

  • Miten esitän asiani kaaviona? Kuinka käytät tekstisisällön sijaan kaavioita, esimerkiksi prosessi- tai ympyräkaavioita ja miten muutan tekstin suoraan kaavioksi
  • Miten parannan kaavioitteni tyyliä? Kaavion väriteema ja tyylit

Esityksen pitäminen PowerPointilla

  • Miten kytken tietokoneeni projektoriin? Projektorin yhdistäminen ja kuvan siirtäminen
  • Miten käynnistän esitykseni? Esitystilan avaaminen
  • Miten käytännössä pidän esityksen PowerPointilla? Esityksen avaaminen, liikkuminen diasta toiseen ja esityksen lopettaminen
  • Esityksen pitäminen jaetulla näytöllä Online-kokouksessa

Kouluttaja: Eduhouse

Avainsanat: PowerPoint, dia, esitys, esittäminen, esitystila, projektori, perusteet, digitaidot, grafiikka, kuvat, visuaalinen, visualisoitu, kaavio, väriteema, tyyli

Ilmoittaudu viimeistään 1.11.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.