Siirry sisältöön
Ohjelma

PowerApps demoaamu 28.11.

Oletko kuullut PowerAppseista? Mietitkö, mistä tässä hypetyksessä on kyse ja miten sen saisi itselle käyttöön? Tule mukaan PowerApps demo-aamuun, jossa käydään läpi erilaisia PowerApps- ja Flow-ratkaisuja. Lunasta paikkasi citizen developerina!

Mistä tässä on kyse?

Microsoft Power Platform antaa sinulle avaimet räätälöityjen liiketoimintaratkaisujen luomiseen. Alustan teknologiat: PowerApps, Power BI sekä Microsoft Flow, mahdollistavat ketterien liiketoimintasovellusten ja nykyisiä prosesseja tehostavien automaatioiden kehittämisen ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa riviäkään koodia.

Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää herkullisen aamiaisen äärelle! Tilaisuuden vetäjinä toimivat Efiman Power Platform -tiimin edustajat Aino Jokela ja Teemu Miettinen.​

Ohjelma:

8.30   Aamiainen on katettuna

9.00   Power Platform - monipuolinen alusta liiketoimintaratkaisujen luomiseen
         - Mikä on Power Platformin idea?
         - Toteutuksia, joissa prosesseja on ratkaistu PowerAppsin ja Flown avulla
         - Live-demo Flow 
         - Live-demo PowerApps 

Tilaisuus järjestetään Efiman Helsingin toimistolla, osoitteessa Mannerheimintie 3 B (5.krs).  Ohjelma päättyy klo 10.30.

Ilmoittaudu mukaan täältä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Efiman väki

 

Efima Oy

Efima tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja tiedolla johtamisen ohjelmistoratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme.  efima.com